Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

15. Mednarodni medicinski duatlon (namenjen vsem)
8. Poletni medicinski tek (namenjen vsem)
7. Otroški tek

Duatlon Brdo in tek na 10,2km, sobota, Brdo pri Kranju, sobota, 22. maj 2010 s startom ob 10:00 uri. Tekmovaje bo v vsakem vremenu. Več informacij: http://www.racunalnistvo-potocnik.si/duatlon_brdo/

Slika
Biz napisal/-a:Tole me pa zanima. Ministri se pa hitreje menjajo, kot bi jim lahko sledili, kaj :roll:

Evo popravljeno glede ministra za zdravje. JE pa še ne večji problem, da trasa proge za ni čisto pravilno predstavljena.
nana napisal/-a:Če se tek prične ob 10h, duatlon pa ob 10.30, bodo kolesarji vozili med tekači... ali pa se morda motim? Bi bilo za razmisliti o kakšni drugi varianti :wink:

Preden pretečem 4 km in naredim 10 km na kolesu boš ti v cilju že pivce pila :-).
Laufer napisal/-a:
nana napisal/-a:Če se tek prične ob 10h, duatlon pa ob 10.30, bodo kolesarji vozili med tekači... ali pa se morda motim? Bi bilo za razmisliti o kakšni drugi varianti :wink:

Preden pretečem 4 km in naredim 10 km na kolesu boš ti v cilju že pivce pila :-).

A ti zračunam, na katerem km me boš povozil, če slučajno pridem :D
Sem posredoval g. Veličkoviču naj mi posreduje odgovore na vaša vprašanja. Moja vloga je samo da volontersko pomagam pri promociji in spletni strani :).
jpotoc napisal/-a:Sem posredoval g. Veličkoviču naj mi posreduje odgovore na vaša vprašanja. Moja vloga je samo da volontersko pomagam pri promociji in spletni strani :).

Saj tole je bilo malo v hecu :wink: Na koncu pa sploh ne bom mogla priti :roll:
Nazadnje spremenil nana, dne 20 Maj 2010, 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Zgolj moje mnenje, odloči pa naj se vsak sam.

15,00 EUR štartnina za ta tek = absolutno predrago (v primerjavi s podobnimi prireditvami)

Že lani je bila štartnina precej višja od drugod zato sem organizatorja prosil, da mi pove kaj lahko pričakujem več. Pustil sem se presenetiti in preveriti na lastni koži.

Kako bo letos ne vem. Glede na veliko izbiro prireditev pa sem se odločil, da me tu ne bo več. Moji negativizmi od lani po spominu (še posebej glede na višjo štartnino):
- nobenih km oznak
- neke nikakve bele majice (ki so jih itak verjetno dobili gratis)
- nobene hrane za vegetariance
- nobenih praktičnih nagrad za absolutne zmagovalce
- predolgo čakanje na rezultate
- teče se klasično okoli Brda, namesto da bi po poteh notranjosti "parka," kjer je veliko lepše

PS: Janez, pa brez zamere, ti tu nisi prav nič kriv (morda lahko svetuješ organizatorju kako v prihodnje - nižja štartnina in več ponuditi)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA