Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Najlepša hvala vsem za čestitke!!!

Pementos, saj sem napisal, da dirka ni primerna za vsakogar...ga niti ne izspusti skozi. Je pa res, da mora človek včasih tudi malce potrpeti, da si lahko zasluži svoje spomine. Fantje in dekle, ki so pretekli transslovenijo sigurno ob tem niso ves čas uživali, mislim da so kar precejšen del trpeli. Ampak na cilju je bilo vse to stokrat poplačno...dobili so spomin, ki bo romal še generacije daleč. Dobili so material za svoje sinove, vnučke, pravnučke,...
Ko bodo enkrat peljali vnučke na kopanje v npr Čatežke toplice (ali na morje) in bodo začeli le ti malce stokati v avtu zaradi dolge vožnje, bo dedi pričel s svojo pripoved o tekaškem potovanju preko Slovenije :wink:

S svojim zaključkom v poročilu sem hotel samo povedati, da si mora človek - športnik - tekač, vsake toliko časa postaviti nek svoj izziv, ki ni tako lahko dosegljiv. Včasih je potrebno trpljenje...včasih je potrebna solza bolečine, da iz nje nato nastane poplava solz sreče.

To je seveda samo moje mnenje, ampak: če nisi enkrat "na dnu", potem ne moreš vedeti kakšen je občutek "na vrhu".

Bodite super fajn
pementos napisal/-a:vsaka čast tistim, ki ste se DOS-a udeležili ampak jaz tega ne načrtujem, ker imam samo eno telo in ne potrebujem takih preizkušnj. Zame je šport predvsem užitek kljub temu, da včasih je treba trpet ampak tole je zame too much.

Bolečina je trenutna, ponos pa traja večno!
 Alek
Bravo Žabc, letos pa je res bilo peklensko na tem DOS-u. In da ti povem, čudil sem se, zakaj lani in predlani nisi uspel končati te dirke. Ni mi šlo v glavo, da nekdo, ki z lahkoto polaga dvojne, trojne...irone ne zvozi te dirke. In še letos, ko se je dirka začela, sva s Fiftijem o tem debatirala. Sedaj mi je jasno kako in kaj.
Resnično si lahko ponosen na to.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA