Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Glede okrepčevalnice je samo ena in še ta je bolj slabo založena.Predlagam,da sam poskrbiš
za hrano in pijačo,vsaj jaz tako naredim in potem nimam problemov.Obvezni čipi,meri se
na dveh koncih,semafor na štartu,tako lahko sproti spremljaš rezultate.Vzdušje - tak pač,
ni kaj evforično.Sam tek je do teme malo oviran zaradi otrok,ki tečejo ali hodijo po trije
ali več skupaj in je težko prehitevati.Ponoči teh problemov ni,ker gredo otroci spat.Manjša
ovira so tudi pločniki,skakanje gor dol.En manjši klanec,drugače pa je proga bolj ravna.
Masaže ni,moraš sam poskrbeti zanjo,jaz imam sabo mojo boljšo polovico.Lahko si
postaviš svoj šotor ali mizo in stole,placa je dovolj.Toliko zaenkrat,če te še kaj zanima
vprašaj.Torej se vidimo,sem že prijavljen.

:lauf:
Pijače je pa res bilo dovolj na okrepčevalnici. Glede hrane ti pa itak težko nudijo to, kar bi tebi pasalo v teh 24 urah. Nekaj se najde, drugače se pa strinjam, da si vzameš s seboj, kar potrebuješ. Ob progi je zadosti prostora, da imaš vse pri roki.
Evo me...

Odločitev padla...pridem uresničiti skrite želje (upam).
Cilj...najdaljša kilometrina kdajkoli pretečena brez počitka .
Do zdaj je to bila 75,3 km na Formaratonu.

Se vidimo...
Še ena informacija za vse tekače na teku sreče. v petek med 17.30 in 20.30 bo na štartno cilnjem prostoru stojnica, kjer se bo dalo izmeriti krvni sladkor in bo lahko vsak preveril kaj pomeni zaužita hrana za dvig Ks, oziroma kaj pomeni napor na njegov sladkor. Zadeva je podobno konceptirana kot lani na Sladkih šest, samo s to razliko, da bo meritve izvajale edukatorke in bodo po potrebi tudi svetovale. Jaz bom aktivni udeleženec, ker bom tekel svoj dolžinski rekord. Organizator teh meritev bo Društvo diabetikov Grosuplje. Se vidimo v petek in se že veselim.
Vmesna časa se merita dvakrat in letos so progo v celoti na novo asfaltirali edino v zadnjih 500 m so ležeci policaji.
Vročine pa kot kaže ne bo. Tudi naravni tuši bodo.

Dan Datum Napoved v sliki Napoved v besedi Min.temp. Max.temp.
Nocoj Maj 24 delno oblačno
Tor Maj 25 pretežno jasno 14°C 27°C
Sre Maj 26 delno oblačno 14°C 25°C
Čet Maj 27 plohe 13°C 23°C
Pet Maj 28 občasne nevihte 12°C 22°C
Sob Maj 29 plohe 11°C 20°C
Ned Maj 30 plohe 11°C 16°C
Pon Maj 31 plohe 11°C 19°C
Tor Jun 01 delno oblačno 11°C 22°C
Sre Jun 02 oblačno 12°C 23°C
natasa napisal/-a:Tudi jaz sem prijavljena :D .
Tole bo zanimivo, me prav zanima koliko se jih bo nabralo :shock:, kilometrov namreč.

Zdaj, ko si prijavljena tudi ti, bo res zanimivo in se jih bo nabralo kar veliko :shock:
kilometrov namreč :wink:
Če bo fejst deževalo, pa res ne bo preveč zanimivo :mrgreen: :wc: :wc: :wc: :wc:
Jaz itak odlaufam samo uverturo, potem pa morem domuuuu :--(
Ojla

Vremenska napoved nam ni ravno naklonjena. Bo potrebno napakirat vso razno razno opremo, ki se najde doma, da se bomo lahko preobuvali in problacili :)

V nedeljo sem pred hiso celo testno postavil bazni sotor, ker ga nisem imel na svetlem ze nekaj let in je presenetljivo se vedno v odlicnem stanju. Manjkal je samo en klin :)

Z branjem lanskoletnih porocil sem se nekoliko pripravil na to kaj me caka. Zajc v bistvu sem nekje tam, kjer si bil ti lani. Upam da pade 100km, vse ostalo bo manj pomembno.

V glavnem pa da bo dobra druzba in da bi nam bilo se vreme vsaj malo naklonjeno.

G.
nana napisal/-a:
AVI napisal/-a:.....tako, odločitev je padla....gremo v grosuplje...

No, pa si pokolebal mojo odločitev, da ne grem... verjetno Andreja tudi pride? :D

Itak...pride potem gre malo nazaj pa potem spet pride.... :D .... :D :D ...jest bom pa teku...pa teku...pa teku.....juhuhu...tralala...hopsasa....ma, kaj bo to spet luštno....

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA