Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 RoKo
50cent napisal/-a:Čestitke vsem vpletenim :) .

ITAK DA VSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Kmal bo še eden več z vozičkom letu po LM. :drink :drink :drink
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čestitke ŠKORC :clap:
Kar tako naprej :D da jih bo vsaj :--( :--( :--( :--( :--(
in bodo zrasli v prave :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:
Pivu, katerega boš častil v ta namen, se pa res ne bom odrekel :toast:
 skorc
Uau, glej, da je naš tamali že dobil temo na TF-u. :D Torej mu je res usojeno, da bo tekač. :laola Noge ima res že sedaj velike in mu po moje do številke 46 ne manjka več veliko. :lol:

Res je tudi, da se je zodilo v soboto, zame malo nepričakovano saj sem ta dan imel planiran zadnji dolgi trening pred Biel-om. Tako, da sem se zjutraj povsem mirne duše podal proti 60ki, a je na 9. kilometru že zvonil telefon. Pa smo obrnili in šibali domov, oziroma v prodnišnico.

No če se je vse skupaj začelo dogajati ob 8h10min zjutraj, na svet pa je pokukal ob 17h32 (jokat je začel takoj, ko sem mu povedal, da je Pahor predsednik vlade), nekako domnevam, da mu bodo sedle ultra variante. :D

Iskrena hvala za čestitke, pivo vsekakor bo!
 skorc
Aja, tulček... pa res bi lahko bil predsednik. Tako kot si zamisli mora bit, če ne ve cel štuk v porodnišnici, da mu nekaj ne paše. Druga dva malčka v sobi pa samo vlke oke dobita, pa ga gledata. Tako, da če mu uspe, da ko se on začne dret, da se bosta še druga dva... ima vsekakor nekaj potenciala. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA