Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Enkica
@raf: definitivno in v vseh pogledih :lol: .

@bali: lani so samo označili "bokse", dejansko pa si se lahko poljubno drenjala kjerkoli, zato dobimo letos zapestnice :nono: .

Madoniš, šele zdaj me je prešinilo, da pa res ne bomo daleč od skorceve primerjave, le da imajo kure obročke okrog noge :oops: .
Uporabniški avatar
 Biz
To nima zveze s kurami. Gre za množičnost vis-a-vis ozkim grlom na progi. Prav je, da se na nek način razvrsti tekače in prav je, da organizator poskrbi za izvedbo v praksi. Če so boksi le v teoriji, potem je vse skupaj dobro le pred štartom. Zato je prav, da si dejansko v boksi, ki je namenjen tvoji hitrosti. Res pa je, da slovenski organizatorji tega doslej niso počeli, vsaj sam se ne spomnim enega primera, ker to bodisi ni bilo posebej potrebno ali pa pač niso imeli tovrstnih organizacijskih znanj. Bomo videli, kako se bo obneslo. Če tudi to ne bo delovalo, potem bo za DM edino še ena pametna rešitev - selitev na ulice. Kar sploh ni slaba alternativa.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Jaz pa sploh nisem časa napisala, ker je bilo v oklepaju za 5 km, jaz grem pa na 10 km. Sem že zdej ena kura :lol:
Kako je pa z velikostjo majic, ker mi bo ena dvignila že prej?
Uporabniški avatar
 NANIKA
Eh, sem šele zdaj brala, da ste imeli že to debato. Se pravi me na 10 km gremo prve, potem pa zadaj na 5 km po času :D
Grem pa letos prvič pa me zanima kako je s parkiranjem. A je treba bit dosti prej tam?
Uporabniški avatar
 Enkica
Biz napisal/-a:To nima zveze s kurami. Gre za množičnost vis-a-vis ozkim grlom na progi.

Eh, malo sem se hecala. Čeprav...malo pa tudi že komaj čakam, da spoznam junake, ki bodo uspeli vse punce zares posortirat po boksih :D . Vsekakor pa držim pesti, da rata!
Uporabniški avatar
 jelenček
Jaz grem na 10km. Pa sem na prijavi obkrožila nad 40 min :lol: . Še ena kura :D

Ampak ni logično, da smo v prvem boksu tiste na 10km, in tiste najhitrejše. Saj če tečeš 10km, to še ne pomeni, da si najhitrejši.
To je moj tretji DM tek, na vsakem večja gužva, vsakič večja zmeda na štartu,..., ampak to itak ni point DM teka. Če želiš doseči dober rezultat,potem ne greš na DM tek.

ideja, da se DM tek preseli na ulice, pa res ni slaba. Tivoli je premajhen za več taužnt bab. :P :P :P

Glede parkiraanja pa je najbolje ali da prideš full zgodaj, ampak to mora biti res zgodaj,drugače pa je bolj pametno, da se izogneš celovški v celoti. Lansko leto je celovška ob 9h že stala.
No,jaz na srečo živim blizu in bom prikolesarila.
Uporabniški avatar
 kengurujko
Dejte mi plis povedat, če bo katera odpovedala-pa rabi "nadomestilo"... Ne vem kako mi je ratal zamudit rok za prijavo.... Sicer vem da se da še na dan teka-a vendar.... Lp!
Uporabniški avatar
 Enkica
jelenček napisal/-a:Ampak ni logično, da smo v prvem boksu tiste na 10km, in tiste najhitrejše. Saj če tečeš 10km, to še ne pomeni, da si najhitrejši.

Tole je tudi meni hecno. Ma se ne bomo branili privilegijev, ne :roll: .
 Kaja2737
Js grem letos prvič, pa me zanima, če se da na tem teku garderobo kje na varnem pustit? Al je bolše, da pridem že tja v "popolni opravi", brez odvečnih reči? :)
Hvala!
 tekačica88
Lani je bilo preskrbljeno tudi za opremo ampak vseeno priporočam čim manj "krame" s seboj posebno če jo lahko pustiš v avtu ali pa si doma kje v Ljubljani.
 Tinaa
Lani je bilo možno shraniti stvari ja. Nabašeš stvari v vrečo za smeti :), gor napišejo številko, ki jo imaš na majčki. Problem je lani bil pri prevzemu; premalo ljudi je bilo v tistem šotoru, posledica je bila, da so ženske `vdrle` v tisti šotor in zadeva ni bila pod nadzorom, vsaka je iskala svoje stvari in zlahkoto bi lahko kdo kaj zamešal, ukradel itd.
Upam,da bo letos za to mnogo bolje poskrbljeno. Če imaš možnost, pusti v avtu oz pridi z min količino.
 Kaja2737
Aha, hvala. Ja, itak nimam namena nekih ogromnih količin nosit s sabo, ampak majco bo treba zamenjat tam, glede na to da jo šele na dan teka dobim... pa pol še kaki kluči, flaša z vodo... drugega pa res ne.

lp
 TINA27
Mene pa zanima kako ste zadovoljne z majcami?
Jaz sem mal bolj okrogle narave mi je prekratka oz. kar premajhna :oops:.
Glede na to da je gibanje tolk fajn, jaz mislim da je pomembno da se tud dobr počutiš v majcah in hlačah, ne da te vse neki veže in da si moraš skoz majico dol vlečt med tem ko tečeš a ni tko? Nismo pač vsi, ki se ukvarjamo s tekom manekeni! :wink:
 tekačica88
Ne vem sicer kako je z majicami samo pomoje ni nujno da tečeš v njej. Lani ko je zmanjkalo lila majic so tut ene kar bele dobile. Sicer pa imaš čip in je majica bolj sibmolnega pomena. Obleci za tek to v čemer se počutiš dobro.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA