Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tinaa
Modeli majic so res malo mimo, prekratke so, tako da ni važno kakšna si, suhcena, malo bolj zaobljena itd., majice so prekratke. Sem primerjala lansko in letošnjo, pa so letošnje za dober cm daljše in za ene pol cm širše. Vsaj nekaj :)

Će bo fajn sonček, zna biti v tej majci kar vroče (jaz bom verjetno tekla v svoji majčki).
Uporabniški avatar
 natasa77
bliža se DM tek, jaz pa vedno bolj razmišljam "kaj mi je tega bilo" :( kondicija namesto, da bi naraščala, pada. zdajle 14 dni nisem tekla, ker sem zbolela. razmišljam, da sploh ne bi šla :oops: itak sem predebela, prepočasna in sploh nisem iz pravega testa za tek Slika

ja, saj vem, smotana sem. :--(
 tekačica88
Draga nataša nikar ne razmišljaj tako. Ni pomemben ne rezultat ne zunanji izgled, važno je da narediš nekaj zase. Zato se udeleži teka in na koncu boš lahko le ponosna nase in upam da boš z veseljem nadaljevala s tekom. Bolezen pa zna včasih na hitro odnesti tudi malo kondicije.
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
natasa77 napisal/-a:bliža se DM tek, jaz pa vedno bolj razmišljam "kaj mi je tega bilo" :(

Ker je to tek namenjen posebej in izključno za VAS.

natasa77 napisal/-a:kondicija namesto, da bi naraščala, pada. zdajle 14 dni nisem tekla, ker sem zbolela.

Tipična blokada v glavi, z "kilometražo" se tega navadiš, ampak začeti je treba.

natasa77 napisal/-a:razmišljam, da sploh ne bi šla :oops: itak sem predebela, prepočasna in sploh nisem iz pravega testa za tek Slika

To so spremenljivke, ki se jih da spremenit. To s testom me posebej zanima, a gre za kak poseben tip?

natasa77 napisal/-a:ja, saj vem, smotana sem. :--(

Zakaj se vdaješ že na začetku? A veš da lahko progo prehodiš? Ko bo pa mimo pa boš na vse težave od prej pozabila, trust me :wink:
Tako da glavo gor, to je prehodni pojav, ko popoldanska poletna ploha.

Sicer pa malo za motivacijo saj bo ob progi gužva, mislim da se spodobi na ves glas navijat za vse vas :P
Uporabniški avatar
 pajo
natasa77 napisal/-a:bliža se DM tek, jaz pa vedno bolj razmišljam "kaj mi je tega bilo" :( kondicija namesto, da bi naraščala, pada. zdajle 14 dni nisem tekla, ker sem zbolela. razmišljam, da sploh ne bi šla :oops: itak sem predebela, prepočasna in sploh nisem iz pravega testa za tek Slika

Ti bo žal če ne boš šla. Sploh če boš zvečer gledala POP TV in njihova poročila. Ma, da greš. Uživajte vse, ki boste tekle v soboto.
Uporabniški avatar
 Urška Sonček
@ Nataša77: Ogromno deklet in žensk tekaško 'kariero' začnejo ravno na tem teku, nekatere celo brez predhodnih treningov. Tek je namenjen VSEM ženskam ne glede na pripravljenost. Moje mnenje je, da boš na prireditvi uživala zaradi vsega pozitivnega vzdušja, ker boš vedela, da si upala na tek... + ne moreš razočarati dragega, ki se zagotov že veseli, da bo navijal zate in te slikal. :wink: :heart
Ne razmišljaj o času, pripravljenosti in drugih bedarijah. V soboto se greš zabavat! V kratkem pa pričakujemo tvoje poročilo. :wink: :mrgreen:
Vseeno pa te opomnim, da hitrost za pridružitev TF Polžkom ni pomembna. :clap:
Uporabniški avatar
 MančaPomaranča
Nataši in ostalim, ki se obotavljajo...kar pogumno na tek. Ne bo vam žal. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa77 napisal/-a:bliža se DM tek, jaz pa vedno bolj razmišljam "kaj mi je tega bilo" :( kondicija namesto, da bi naraščala, pada. zdajle 14 dni nisem tekla, ker sem zbolela. razmišljam, da sploh ne bi šla :oops: itak sem predebela, prepočasna in sploh nisem iz pravega testa za tek Slika

Nataša, letos me sicer ne bo na tem teku, ni bil čisto moj prvi uradni tek, bil je pa drugi in tudi jaz sem se spraševala podobno kot ti, pa mi še danes ni žal, da sem šla in sem zadovoljna, srečna in vesela. Torej pojdi, zmagaj zase in bodi ponosna na svoj dosežek :laola :clap:

Urška Sonček napisal/-a:@ Nataša77: Vseeno pa te opomnim, da hitrost za pridružitev TF Polžkom ni pomembna. :clap:

No, tukaj pa malce korekcije....hitrost je pomembna za pridružitev TF Polžkom :lol: :-- ....prehitre namreč iz ovinka ven meče in ne morejo ostati v TF Polžji družbi...torej si naša in veseli smo te :clap:
Uporabniški avatar
 Enkica
Ha ha ha, Nataša77, ne boš verjela, ampak prav zate je Dušica na spletni strani DM teka danes napisala nekaj v svoj blog :wink: :

http://www.tekzazenske.si/5DM_TEK,,blog/1_junij

Meni je bil to lani prvi uradni tek. In čeprav to ni čisto zaresen tek, sem imela hudo tremo. Ampak je bilo res prav luštno in če ne boš šla, ti bo zagotovo žal. Če boš šla, se pa mogoče čisto zares okužiš s tekom in prideš drugo leto spet. Bolj fit in na enkrat daljšo progo :D .
Uporabniški avatar
 UršaR

Draga Nataša,

Dve leti nazaj sem jaz razmišljala popolnoma enako. Pa sem kljub temu šla na DM tek, ki je bil moja prva tekaška prireditev. Niti za malenkost mi ni žal, da sem se tako odločila. Imela sem tremo, skrbelo me je, da bom zadnja, skrbelo me je, da bojo same "manekenke", jaz pa edina okrogla,... Skratka tisoč in ena skrb. In vse neutemeljene. Šla sem na štart s povišanim pulzom, se "zapodila" po progi in bila na cilju noro zadovoljna, da mi je uspelo. Počasi, ampak je šlo. In veselje na koncu je bilo res konkretno.

Tako da ti jaz svetujem, da prenehaš dvomiti vase in se greš v soboto v Tivoli zabavat. In si ponosna nase, da nisi ostala doma pred televizijo. :)

Lp, Urša
Uporabniški avatar
 Classix
Da se pridružim Uršinem mnenju...slabe tri leta nazaj sem pri 120 kilogramih razmišljal precej podobno. Nato sem vstal...in stekel. Poškodbe mi niso čisto tuje, razni prehladi še manj. In kje sem danes...slabih 30 kilogramov manj me je skupaj, še vedno vstanem, stečem, se imam fino in nikoli...prav nikoli...se po teku ne počutim slabše kot pred njim.

Zatorej draga dama...vstani in steci. Dobra volja, dobro počutje in obilo samozavesti je zagotovljeno. Vse kar še sodi zraven je le bonus.

Lahek korak in prijetno druženje z ostalimi damami ti želim!

LP
Matjaž
Nataša
Moja je bila istega mnenja. Prvič sem jo peljal prejšni teden na petelinjski tek. Isti problemi. Kaj bo? Ali bom zmogla? Sigurno bom zadnja?
Odtekla je. Sicer je bila pri zadnjih, vendar občutek po teku in po druženju je bil nepozaben, tako da zdaj komaj čaka DM tek in že cel teden mi govori spet, da bo zadnja, da ne bo zmogla. Ampak verjamem vanjo, kot tudi vate. Vse se da. Samo v glavo si daj, da zmoreš in bo šlo.
Tudi če boš pri zadnjih, te bomo pa toliko bolj spodbujali in bo lažje.

Tko da punca. Glavo gor in lahke noge :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA