9. TOM tek – pohod, start in cilj pred podjetjem TOM
Vljudno vabljeni na našo tradicionalno prireditev v okviru akcije OKS " Slovenija teče za zdravje "
DATUM IN ČAS TEKMOVANJA : nedelja, 06. junij 2010 ob 10.00 uri.
ŠTART IN CILJ : Mokronog, pred podjetjem TOM D.D.
PRIJAVE : - do četrtka, 3.junij 2010 na spletni strani:
www.tom.si in TRR 02971- 0256574428
- gsm Matjaž: 051/630-260;
matjaz.malensek@tom.si- na dan prireditve na prijavnici, ki bo ob štartnem prostoru od 8.00 ure dalje.
ŠTARTNINA : za odrasle 10 €, mladina do 15 let 5 €, pohod 5 € in kategorija paraplegikov brezplačno.
PROGA : dolžina proge za odrasle je 10 kilometrov in je speljana po asfaltu. Dolžina za dečke in deklice je od 500 m do 2.000 m. Dolžina proge za paraplegike je 500 m.
POHOD: po obronkih Mokronoga cca. 1 uro. Štart ob 9.30 uri.
Tole sem našel na strani od Dolenjskega lista, uradnega razpisa pa nisem zasledil nikjer
Podlaga je kot že zgoraj piše v celoti asfaltna, traso je pa že leon ro opisal.
Posebnost teka...hmm...glede na to da sem bil tukaj na zadnjih 4-5 tekih je bilo vedno vroče ali pa soparno, ker si skos na odprtem, nad tabo sonce, pod tabo pa asfalt
Tae glede na tvojo pripravljenost in pa konkurenco na teku predvidevam da bi moral biti v asolutni kategoriji na koncu na stopničkah. Zaradi Šmarješkega teka bo konkurenca tukaj okrnjena, me prav zanima koliko tekačev se bo zbralo glede na to da tek tudi ne šteje za Dolenjaski tekaški pokal.