Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 žabc
Danes sem 10min pred zaprtjem trgovine Forma dvignil svojo nagrado iz Formaratona. Danes naj bi bil zadnji dan za dvig nagrad. V trgovini so mi rekli, da vsi še niso dvignili svojih nagrad...in da bodo nekaj dni še počakali. Zato pozivam vse tiste, ki še niste dvignili zasluženih nagrad, da to brž storite.
Še enkrat hvala Zajcu, da me je opozoril na drobni tistk, napisan na dnu nagradnega kupona!
 LEON RO
AVI napisal/-a:...nagrade so prejeli zmagovalci formaratona.... :wink:

Mislm!!!Halooo!!
Pa je eden reku, da so zmagal vsi,ki so tekli in so naredli nekaj zase.
Zda mi je pa jasno, da je ta pregovor samo :--
Uporabniški avatar
 INOT
Jaz sem nagrado dvignil na poti v Grosuplje. Malo se mi je zdelo smešno, da bi prišel v trgovino s tistim velikim kartonom, pa tudi nikjer ne piše, da ga je potrebno prinesti s seboj. Čudno so me gledali zakaj nimam zraven kartona. Seveda niso imeli nobenega spiska kdo so sploh nagrajenci. No potem se je prodajalec le spravil na internet in poiskal mojo sliko... :lol: Še dobro, da nisem bil maskiran :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jaz iskreno mislim, da smo vsi dvignili svoje, le seznamov imajo verjetno več.
Ko sem prišel po nagrado, so me zapisali kot prvega na prazen papir :shock:
Uporabniški avatar
 Tomaž 77
ajdica napisal/-a:Ja tristo kosmatih, kolko zmagovalcev pa je imel ta maraton?? :shock: :D

Samo osem, pa čeprav bi jih bilo lahko še več, vsaj zalužili-le so si jo.

LP Tomaž
 žabc
Nagrad je deset...ste pozabili naju z Natašo!

Zmagovalci ekipno prejmejo superge, midva z Natašo pa sva prejela superge, tekaške hlačke in majico ter bon za 1000eurov. :--
Uporabniški avatar
 natasa
žabc napisal/-a:Nagrad je deset...ste pozabili naju z Natašo!

Zmagovalci ekipno prejmejo superge, midva z Natašo pa sva prejela superge, tekaške hlačke in majico ter bon za 1000eurov. :--

Pismo Matej, si moral povedat na glas :twisted: !!! Si predstavljaš kakšna konkurenca bo zdaj naslednje leto na štartu :shock: !!!
 ajdica
Ahaaa sem si pogledala- v krogih ste laufali :D No, čestitke vsem zmagovalcem :clap: Nataša, če ne uspeš oz uspeta prit do nagrade, pa lahko grem jaz iskat :--
 LEON RO
natasa napisal/-a:
žabc napisal/-a:Nagrad je deset...ste pozabili naju z Natašo!

Pismo Matej, si moral povedat na glas :twisted: !!! Si predstavljaš kakšna konkurenca bo zdaj naslednje leto na štartu :shock: !!!

Zdaj pa vem, zakaj ste se tako gnal, da vas ni blo za ulovit. Ampak brez skrbi-nagrado bi lahko obljubili skupaj z ženskim modelom pa mi neb ratal osvojit jo. No mogoče v glavi, noge bi se pa uprle.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA