Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Udeležite se drugega letošnjega preverjanja vaše tekaške pripravljenosti s pomočjo Cooperjevega preizkusa. Test sestavljata teka na 2400 metrov za moške in 1600 metrov za ženske, dodatno pa so na voljo še meritve telesne teže, krvnega pritiska, telesne višine (pred tekom), svetovanja in razlage dosežka s strani strokovnjaka prof. dr. Branka Škofa. Na testiranje pridite v četrtek, 3. junija, prvi start pa bo ob 17. uri. Prijavnine ne bo, obvezna pa je predprijava.

Informacije: 031/791-694, http://www.tek.si
spela* napisal/-a:A predprijava pomeni, da se je treba prijaviti že kakšen dan prej ali je dovolj tam na licu mesta?

Predprijava vedno pomeni, da se prijaviš prej, torej ne na dan prireditve. V tem primeru je takole: prednost imajo tisti, ki se predprijavijo. Če je teh med 100 in 120, je kvota zapolnjena. Prijav na licu mesta v tem primeru ne bo.
Mater je letelo, so bili ko kenijci na začetku :mrgreen:

Fajn je blo, lepo organizirano, so nas dali celo med študente in so ti morali počakati na štart.

Z rezultatom sem zelo zadovoljen, predvsem iz stališča, da je moj povprečni tempo na treningih 4:30 in delam intervale 2x letno :mrgreen:

letnik: 1986
TT: 64,9 kg
TV: 177,2
ITM: 20,7
Krvni tlak: 123/87
% maščobne mase: 3,6 (to so mi 2x merili)
rezultat Cooperjev test: 8:47

Lp

Uroš
Še jaz sem se končno odloču da pridem enkrat na kodeljevo odtečt teh 2400m.Na prizorišče sva s sosedom prišla z motorjem(na srečo brez dežja)po začetnem lovljenju kje je kaj,sva izpolnila prijavnico tehtanje merjenje višine tlak(173 zgornji)malo zaskrbljujoče pravjo živci,pol pa mal ogrevanje pa na štart,sosed takoj potegne naprej za njim neki časa nič pol pa skupina 4 tekačev med katerimi sem bil tudi jaz,prva dva kroga v 2.52,pol smo mogoče mal padal nato pa še zadnji krog ki smo ga skupaj začeli 4 tekači,sem mogu mal stopit na gas ga pretekel v cca 1.12min in prišel v cilj 2 za sosedom(7.57min)jest pa še zmeraj zadovolijvih 8.37,tko da mam približno orjentacijo za naslednji test.Pred štartom in pa med tekom pa nas je pridno fotkal matjaž v tko da hvala za fotografiranje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA