Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
ajdica napisal/-a:Ahaaa sem si pogledala- v krogih ste laufali :D No, čestitke vsem zmagovalcem :clap: Nataša, če ne uspeš oz uspeta prit do nagrade, pa lahko grem jaz iskat :--

Sej veš kakšne smo ženske, ko vidimo denar....brž po njega in v šoping :-- !
 ajdica
natasa napisal/-a:
ajdica napisal/-a:Ahaaa sem si pogledala- v krogih ste laufali :D No, čestitke vsem zmagovalcem :clap: Nataša, če ne uspeš oz uspeta prit do nagrade, pa lahko grem jaz iskat :--

Sej veš kakšne smo ženske, ko vidimo denar....brž po njega in v šoping :-- !

Mah dobro no, sem poskusila srečo, probat ni greh :lol: :D
No, potem pa ti želim prijetno zapravljanje :wink:
Uporabniški avatar
 natasa
ajdica napisal/-a:No, potem pa ti želim prijetno zapravljanje :wink:

:--( ...bi bilo prelepo, da bi bilo res... :--( ;
Takšne nagrade lahko le sanjamo :D, že tako je bila nagrada zeloooo lepa za naše razmere :clap: :clap: :clap: .
 ajdica
natasa napisal/-a:
ajdica napisal/-a:No, potem pa ti želim prijetno zapravljanje :wink:

:--( ...bi bilo prelepo, da bi bilo res... :--( ;
Takšne nagrade lahko le sanjamo :D, že tako je bila nagrada zeloooo lepa za naše razmere :clap: :clap: :clap: .

Ajooooooj celo nasrali ste me, jaz pa že skoraj začela trenirat za naslednje leto :bum: :lol:
No, se je res čulo kot hudo dobra nagrada, ampak ker še nikoli nisem bla in tudi verjetno ne bom med prvimi, nisem na tekočem kakšne so drugače...tolko, da malo opravičim svojo naivnost :roll: :D :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
ZdravkoC napisal/-a:Jaz iskreno mislim, da smo vsi dvignili svoje, le seznamov imajo verjetno več.
Ko sem prišel po nagrado, so me zapisali kot prvega na prazen papir :shock:

Mogoče pa imajo še kakšen prazen papir, pa grem še jaz po nagrado :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ROSI64 napisal/-a: Mogoče pa imajo še kakšen prazen papir, pa grem še jaz po nagrado :lol: :lol: :lol:

A se tebi tudi lušta 1000 Eurov :wink:
Uporabniški avatar
 PeterM
ZdravkoC napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a: Mogoče pa imajo še kakšen prazen papir, pa grem še jaz po nagrado :lol: :lol: :lol:

A se tebi tudi lušta 1000 Eurov :wink:

Praznih listov menda ni več.
Za ekipe je bilo itak samo po 500 Eurov. Za vsakega člana posebej. :--
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
PeterM napisal/-a: Za ekipe je bilo itak samo po 500 Eurov. Za vsakega člana posebej. :--

Na nogo seveda :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA