Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

dpop
S* napisal/-a:Bosin, to je to! Enkratne fotke ... :D :D :D

Jap... sploh tale je "zelo zgovorna"...:lol: :lol:
Slika

Čestitke za "ujet trenutek" :cast:

1113 Darko

P.S. Takole groba ocena... preko 100 fotk... pa "samo" na 15 je
akcija...:lol: :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
dpop napisal/-a:Jap... sploh tale je "zelo zgovorna"...:lol: :lol:
Slika

A je to odmor poslije ručka :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 Filipid
marathon95 napisal/-a:
Slika

to :nono: odmor poslije ručka, ampak sodelovanje z naravo :idea: .
Uporabniški avatar
 marathon95
Filipid napisal/-a:
marathon95 napisal/-a:
Slika

to :nono: odmor poslije ručka, ampak sodelovanje z naravo :idea: .

Vjerujem da je tak, kak veliš
Uporabniški avatar
 Barb
runner napisal/-a:To ni fer.:roll: Dokler neki bolj konkretnega ne napisete vas ignoriram. ETO!:x

Lej runner,mi že pišemo,sam kaj ko ti in vsi ostali niste in ne boste občutili
naslednjih stvari:
- prekletega ,zverinskega,pohotnega miiiijjjjavkanja Gagi-nega muca Ferda, ki sva ga spotoma odložili v Strunjanu
-rahle Gagi-ne napetosti in zaskrblejnih pogledov od pričakovanja,kaj vse jo čaka v teh dneh,....,da ne omenim njenega,kljub vznemirjenju mirnega dihanja med spanjem,.....ja pa njenega petelinčka,ki naju je zbujal zjutraj :P
-jutranjega usklajenega dihanja vseh prisotnih ob Nejčevih prečudovito,nepozabnih vajah,....in potnih srag,ki so se nabrale na moji majčki ob tem,že na vse zgodaj zjutraj
-neustavljive želje po prvem obroku hrane,ko smo vsi kar tekli na zajtrk,....in kjer so nas bile same velike oči :shock: ,ko smo si polnili krožničke
-pa "mojega priljubljenega"kelnarčka, ki bi me živo utopil v krožniku juhice,če bi jo le naročila :P
-zasoplosti od tekanja po stopnicah, da se zopet-že nič kolikokrat tisti dan preoblečemo
-pa prijetnega vonja, ki se je širil po dvorani,ko je predavala in nas pomirjala Varja Kališnik
-rahlega tekovalnega vzdušja na tempo teku,prvi dan, med MajdoPR in menoj,....in spoznanja,da imava podoben tempo :wink: ,čeprav Majda ne mara,da jo kdo prehiteva :P
-mojega popiz....,ko nikakor nisem skužila tistega atletskega koraka,pa se je lahko Janko še tako trudil z mano :cry:
-glasnega krohota,ki se je razlegal ob gledanju posnetkov,....pa navdušenja in žvižganja(ženskega dela :oops: ) ob gledanju pershingovega skipinga
-neizmernega ponosa in krokodilčkov v mojih očeh, ko sem skozi Rovinj peljala celo "hordo" udeležencev tabora,.....in zadovoljnega Žigatovega nasmeha ob moji izjavi:"Maruša potem bova pa ti in jaz SEX...." :ignore:
-mojega ponosa, ko je dr.Škof(takšen mojster teka) nosil mojo mikico :wink:
-zaskrbljenega obraza inštruktorja Aleša,ko je Gagi prjavla,da je vidla nekoga,ki je plezal iz balkona in tekel v avto,....fantje so imeli v sobi namreč pravo bogastvo
-čudovite sproščenosti ob poležavanju ob bazenu,....in zabavi ob pripovedovanju vicov
-radovednih,še na začetku nepoznanih ljudi,.....ter kasneje čudovitih občutkov,ki te prevevao,ko spoznaš ženo in moža,ki ju doma čaka troje otrok,ona dva pa zbereta vse moči in trenirataza polmaraton z nami,čeprav vesta,da ju doma željno pričakujejo
-moje hude jeze, ko me je Aleš(naš Aleš s TF) želel namočiti v bazenu ob pozni nočni uri :evil:
-bučanju in penjenju morja in borbe z vetrom v prsi zadnji dan na treningu,.....
-neizmerne skrbi vseh, ki so bili tam zato, da so skrbeli,da bomo mi odnesli od tega tabora kar se da maksimalno(dr.Škof,Janko,Aleš,Mitja,Rok,Kalček,vsi predavatelji,....pa še kdo)
-neizmerne žalosti zadnji dan, ko smo sicer z zadovoljstvom v srcih zapuščali kraj, kjer se je zopet stkalo toliko novih prijateljstev
.....
......
........
-ja vidiš runnner,vsega tega,ne boste občutili,pa če tudi še kaj napišem.
Za vse to je potrebno žrtvovati zelo malo časa in volje in naslednjič oditi z nami in doživeti to kar smo mi sedaj:PRVI NEPOZABNI TEKAŠKI TABOR V ROVINJU
Uporabniški avatar
 Z*
To mi deli, Barb, suuper! :clap: In Fotr je poskrbel, da mi ne bo treba urejati tistega skropucala od mojih zapiskov, bom kar njegove splankala. :hack: :lol:
Ja, pa prav zares ne boste nikjer našli ljudi kot so na Forumu in so bili v Rovinju. S S* sva že na začetku zastavili taktiko, da pri vsakokratnem prehranjevanju prisedeva h komu drugemu (ob najbolj markantnih sva se kar zadržali ... :P ) in tako spoznava čim več ljudi - do konca tabora sva razvozlali večino forumcev. :TF)
Težko je izpostavljati, a gotovo je več kot omembe vredna skrbna Barb :cast: , ki je meni in S* rutko prinesla kar v Rovinj, in to kljub temu, da je bila tako nabasana s pomladansko, poletno in zimsko obvezno tekaško opremo in "sexy cuncami", da se je hotelski lift pogreznil za pol metra, ko ga je obtežila s prinešenim, njen avto je pa kar vidno zrasel, ko ga je spraznila ... :D
Pa (vsaj) en čudež se je zgodil tam doli. Potem ko sem že ne vem kolikič tudi zvečer javno težila predavateljem s svojimi bolečinami v kolkih :bum: (in izsilila blagoslov dr. Knapa za nastop v LJ :wink: ), je po večerji, ko sva s S* v jedilnici z Benom in Vidkulom še prav prijetno poklepetavali o, kajpak!, tekaških temah Slika, pristopila "uradna Poletova čarovnica" Varja Kališnik in omenila, da lahko poskrbi za omenjene bolečine (jaz moram pa kasneje za diagnostiko!). Mi je od šoka kar oči izpahnilo in prav po kravje sem buljila vanjo :shock: :shock: :shock: , a bila takoj za - karkoli, da le neha boleti. Pa je uporabila en natančen akupresurni prijem, in po minuti je bila stvar opravljena. No, še par nasvetov sem bila deležna, a ti so že skrivnost. :wink: Po čveku jo mahnemo v mesto, in lej ga vraga, o bolečini ni ne duha ne sluha :shock: , prav tako ne naslednji dan in ne danes, po že več tekih ... Deluje! Slika(hvaaala Varji!) :cast: !!! Sama sem poskusila še na drugi strani, sicer ni bilo tako učinkovito kot Varjin poseg, a bolečina je skoraj popustila. Ja, takole so se trudili z nami tam doli ...SlikaSlikaSlika :laola
Uporabniški avatar
 runner
Barb,

prispevek je za Slika

:)

LP runner
Uporabniški avatar
 Barb
runner napisal/-a:Barb,

prispevek je za Slika

:)

LP runner

Ah dajno no :oops:
Veš kaj sem se še vse potem,ko sem šla spat spomnila :idea:
Mogoče dobim pa še danes zvečer kakšen preblisk in še kaj napišem :wink:
Uporabniški avatar
 ben
Ne morem si kaj, da kot dušeslovec ne zapišem nekaj vtisov s tabora. Bilo je neverjetno harmonično. Menim, da zapisana beseda izraža bistvo tistega, kar smo doživeli ob prijetnih gibalno-mentalnih vajah zjutraj z Jernejem in pozneje z Varjo, nadaljevali s tenkočutnim strokovnim tonom dr. Škofa z njegovimi sodelavci do tekačev in sklepali z gostujočimi strokovnjaki za športno prehrano, športno medicino, tekaško opremo idr. Harmonije pa ni bilo čutiti samo kot posredovanega stika med naravo, telesom in umom, temveč tudi v povsem navadnih kramljanjih in novih znanstvih. Sproščenost, neposrednost v komunikaciji, izžarevanje tiste prave človečnosti organizatorjev kot tudi profesorjev strokovnjakov in njihovih sodelavcev je tisto, kar bi marsikdo potreboval v vsakdanjem življenju v krogu, kvadratu, trikotniku ali samo v paru, v katerem biva in deluje. To je to, kar sem iskal, sem si rekel že po prvem dnevu tabora. Eden najlepših trenutkov pa je bil takrat, ko smo kolektivno stekli ob prekrasni obali v vremenu, ki nam je bilo do zadnjega trenutka neverjetno naklonjeno.

Primož, Varja, profesor Branko Škof in drugi, ki ste nam razgibali življenje ..., hvala in upam, da bo še več takšnih za telo in dušo sončnih tekaških trenutkov.

tekaški Štajerec Beno iz Ljubljane
:wink:
Uporabniški avatar
 tmp
Barb, res si lepo napisala,zgornji prispevek :clap:.

Ben doborodošel na forumu.
Uporabniški avatar
 Fotr
ben napisal/-a:Ne morem si kaj, da kot dušeslovec ne zapišem nekaj vtisov s tabora. Bilo je neverjetno harmonično. Menim, da zapisana beseda izraža bistvo tistega, kar smo doživeli ob prijetnih gibalno-mentalnih vajah zjutraj z Jernejem in pozneje z Varjo, nadaljevali s tenkočutnim strokovnim tonom dr. Škofa z njegovimi sodelavci do tekačev in sklepali z gostujočimi strokovnjaki za športno prehrano, športno medicino, tekaško opremo idr. Harmonije pa ni bilo čutiti samo kot posredovanega stika med naravo, telesom in umom, temveč tudi v povsem navadnih kramljanjih in novih znanstvih. Sproščenost, neposrednost v komunikaciji, izžarevanje tiste prave človečnosti organizatorjev kot tudi profesorjev strokovnjakov in njihovih sodelavcev je tisto, kar bi marsikdo potreboval v vsakdanjem življenju v krogu, kvadratu, trikotniku ali samo v paru, v katerem biva in deluje. To je to, kar sem iskal, sem si rekel že po prvem dnevu tabora. Eden najlepših trenutkov pa je bil takrat, ko smo kolektivno stekli ob prekrasni obali v vremenu, ki nam je bilo do zadnjega trenutka neverjetno naklonjeno.

Primož, Varja, profesor Branko Škof in drugi, ki ste nam razgibali življenje ..., hvala in upam, da bo še več takšnih za telo in dušo sončnih tekaških trenutkov.

tekaški Štajerec Beno iz Ljubljane
:wink:

Bravo, Beno za tale dopis, hvala za lep nasvet in dobrodošel na forumu. Kot sem iz razgovora s tabo razbral, si iskal tudi nekaj podobnega kot je tale forum. Ne bo ti žal, vsi smo našli del človeškega bogastva tukaj. Še kaj napiši, kot je bilo zaznati ti ne manjka znanja o vseh področjih!
Uporabniški avatar
 ben
Ero, hvala za nasvet. Hčerka je bolna, tako imam bolniško in "visim" za računalnikom. Krasna stvar je tale forum. Fotr hvala za spodbudo, si pa res od sile, da si tako ažuren v predstavitvi zapiskov s tabora. Sam jih moram še urediti. Včeraj sem odtekel kakšnih 6 km. Jutri pa bo baje ta zadnji trening (pred LJ. maratonom) poletove ekipe ob 17,00 pred halo Tivoli. Fotr ali se bošlpridružil, baje bomo tekli (deloma?) po trasi ljubljanskega maratona...
ben napisal/-a: Jutri pa bo baje ta zadnji trening (pred LJ. maratonom) poletove ekipe ob 17,00 pred halo Tivoli.

Hej, kaj to pomeni? A ni trening (pa ne ta zadnji!) danes ob 17,00 v Tivoliju?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA