področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

Pozdravljeni, končno sem se tudi jaz zašel v tekaške vode in potrebno je nakupiti tekaški čevelj. Glede na ugodno ponudbo na start fitness sem odločil tam za nakup. Nastal pa je problem pri nakupu. Kaj je to EU V.A.T. Number? Bi mi lahko kdo svetoval od tistih, ki ste že nakupovali kako to poteka, ker prvič kupujem. Hvala in Lp
Ja najboljše da se spremeniš v HRVATA :lol: :lol: boš precej ceneje tekel.
jedrnat napisal/-a:
MihaPR napisal/-a:Čaki, za koliko potem hrvaški kupec dobi Wave Rider 13, za 86€ ali za 130 €(kar vključuje carino, davek in poštnino)?

Sem poklical na Tomas Šport in naivno vprašal, če bi mi iz tenisice.hr (bi se pač prijavil tam) poslali superge tudi na naslov v Slovenijo (da bi se izognil carini....itd). Pa je bil odgovor NE. In še pavšalni odgovor, da je kljub nizki maloprodajni ceni končna cena za Hrvata taka kot v Sloveniji. Hudiča...to mene nič ne briga..ko vidim, da se lahko za hrvaški trg odpovejo marži, na slovenskem pa ga nabijejo...
Pozdravljeni!

Zanima me par stvari:
1. Pri nakupu prek wiggla - kako se izbere barva copata, ker te opcije nisem našel nikjer?
2. Kaj sploh je ta EU WAT (vem da gre za davčno številko ampak kaj točno je oz. zakaj)?
3. Velikost prodajanaega copata v UK in Sloveniji ne varira (če gledamo št. 45 oz. UK10), ker sem nekje zasledil da so glede na prodajno destinacijo včasih razlike v velikosti samega izdelka - to drži?
4. Je na starfitnesu možno plačilo zgolj preko kreditne kartice ali je mogoča uporaba paypala?

Lep pozdrav
VAt je davčna številka. Sicer ne vem, zakaj jo hočeš vpisat, ker je za fizične osebe ne rabiš (nikoli nikjer je nisem vpisoval, tudi na wigglu ne), saj ti ne carinijo blaga in ni potrebe po tem.
Tip za wiggle voucher (nisem zasledil da bi ga že kdo napisal), ki preverjeno deluje:

.......................and if you update your preferences in 'my account' they will give you a £5 off voucher (£50+ spend).

LP
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA