Hvala navijačem, bili ste odlični!
 Hvala navijačem, bili ste odlični!  

Čas 54:47 (dobre 4 min hitreje od lani) je zadoščal za skupno 5. mesto in 2. v kategoriji (2. stopničke v novejši zgodovini mojega teka in prvo srebro
  Čas 54:47 (dobre 4 min hitreje od lani) je zadoščal za skupno 5. mesto in 2. v kategoriji (2. stopničke v novejši zgodovini mojega teka in prvo srebro  ).
 ).  
  tekačev... verjetno je svoje naredila lanska (pre)kasna razglasitev rezultatov in množica ostalih tekov v istem terminu.
 tekačev... verjetno je svoje naredila lanska (pre)kasna razglasitev rezultatov in množica ostalih tekov v istem terminu. 
Tomaž 77 napisal/-a:Čestitke za vsem za odlične rezultate, Peter ti si "norc"!!!

LP Tomaž

, kar me je zelo presenetilo oziroma razveselilo
, kar me je zelo presenetilo oziroma razveselilo  
   ...očitno konkurenca ni bila (pre)močna oziroma je večina boljših od mene teklo na 14 km...
...očitno konkurenca ni bila (pre)močna oziroma je večina boljših od mene teklo na 14 km... 
   , sicer mi vročina ponavadi dela probleme, vendar jo tokrat ne bom jemal kot nek izgovor za časovno slab tek, prve tri kilometre je sicer še šlo povprečno na 3.52, vendar se je v drugi polovici proge že počasi kazala kriza, hitrost je padala in v zadnjih 3 kilometrih sem za moje pojme že joggiral...
, sicer mi vročina ponavadi dela probleme, vendar jo tokrat ne bom jemal kot nek izgovor za časovno slab tek, prve tri kilometre je sicer še šlo povprečno na 3.52, vendar se je v drugi polovici proge že počasi kazala kriza, hitrost je padala in v zadnjih 3 kilometrih sem za moje pojme že joggiral...  

...medalje oziroma podelitve se mi ni dalo čakati, tako, da sem se na hitro odpravil proti domu...
...medalje oziroma podelitve se mi ni dalo čakati, tako, da sem se na hitro odpravil proti domu...
 Očitno so organizatorji spet mečkali zaradi vaške veselice. Je pa tole luštna tekma, ki se jo redno udeležim, letos me ni me bilo, ker ne morem biti na dveh mestih hkrati.
 Očitno so organizatorji spet mečkali zaradi vaške veselice. Je pa tole luštna tekma, ki se jo redno udeležim, letos me ni me bilo, ker ne morem biti na dveh mestih hkrati.tae napisal/-a:Obivankenobi, jaz pa ti ne bom čestital za medaljo, ker vem da ti nič ne pomeni, glede na to, da čas ni bil najboljši. Tudi meni nebi. Očitno res ni bilo prave konkurence, če tempo nad 4 min. zadostuje za medaljo. Ko si ravno omenjal tvoj best time, sem šel še jaz pogledati v rezultate mojega lanskega (26:37), pa ni bilo dovolj za medaljo.
Ni fora v tem, da nebi bil dovolj pripravljen. Ti enostavno potrebuješ enega poznanega, s katerim lahko tekmuuješ in takrat daš veliko več od sebe.
Zdi se mi, da letos sploh še na nobeni tekmi nisva tekmovala medsebojno. Bova kaj oživila najine "fighte?"

, ja "prava" konkurenca bi verjetno pripomogla k kakšnemu boljšemu nastopu...je pa res, da še nisem vzpostavil pravega treniranja, en teden nazaj sem se ubadal še z zdravstvenimi problemi oziroma pretreniranostjo (nekaj dni sem popolnoma počival..), potem sem spet hotel na hitro vzpostaviti formo, kar se mi je na tekmi pokazalo kot napačna poteza, saj sem tek začel z težkimi nogami...no, pa da ne bom preveč jamral,kot sem že omenil, konkurenca je zmeraj dobrodošla, samo se mi zdi, da te bi trenutno težko dohajal, za "fighte" pa ni problema, sprejmem izziv, naslednjo tekmo imam v planu 19.06. na Bledu (Tek okoli blejskega jezera), pa če imaš čas, se lahko tam pomeriva...
, ja "prava" konkurenca bi verjetno pripomogla k kakšnemu boljšemu nastopu...je pa res, da še nisem vzpostavil pravega treniranja, en teden nazaj sem se ubadal še z zdravstvenimi problemi oziroma pretreniranostjo (nekaj dni sem popolnoma počival..), potem sem spet hotel na hitro vzpostaviti formo, kar se mi je na tekmi pokazalo kot napačna poteza, saj sem tek začel z težkimi nogami...no, pa da ne bom preveč jamral,kot sem že omenil, konkurenca je zmeraj dobrodošla, samo se mi zdi, da te bi trenutno težko dohajal, za "fighte" pa ni problema, sprejmem izziv, naslednjo tekmo imam v planu 19.06. na Bledu (Tek okoli blejskega jezera), pa če imaš čas, se lahko tam pomeriva...  

). nekdaj so digitalci padali v sladice, čevapi so se jedli po principu 2/3, vetreranke so komaj čakale proglasitve, ko so se lahko malce stiskale z zvezdniki malih ekranov ....
   ). nekdaj so digitalci padali v sladice, čevapi so se jedli po principu 2/3, vetreranke so komaj čakale proglasitve, ko so se lahko malce stiskale z zvezdniki malih ekranov ....    tokrat sem bil pač najbolj zadovoljen, da je bilo omogočeno tuširanje, ker biti prešvican še ......  aja, sej DM tek je bil že prej
   tokrat sem bil pač najbolj zadovoljen, da je bilo omogočeno tuširanje, ker biti prešvican še ......  aja, sej DM tek je bil že prej   

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA