Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jaz znam madžarsko (ekmeš pekmeš) pa sem prevedel! ;)

Koda: Izberi vseDragi Ultrabalatonisták!

Tako kot v prejšnjem letu v petek, ki je prevzel kraju samem konkurenco število bo mogoče poleg Budimpešti, na dirki za prevzem teden rajtcsomagokat.

Kraj prejema začetno številko: NIKE shop, 1051 Budapest, Vaci u. 28.
Datum prejema začetno številko: 2010 16-17 junij. (Sreda, četrtek) 10:00-19:00 ure

Ekipami in posameznimi vozniki lahko traja do rajtcsomagjukat kdo 2010. 11. junij 16,00 kažejo, da ultrabalaton.hu nagy.peter @ naslov. Ta datum je zelo strogo logistike.

Te skupine, ki so navedli, da nam po e-pošti, e-mail bodo prejeli tudi vsi člani skupine o imenovanju strani. Prosimo, da vsak član ekipe za vse postavke, označene z zvezdico, je zavarovana, izpolnite ostali prostovoljne (če še ni končan), in vsak član skupine, da podpiše njihovo registracijo kartico!

Korak na ta način s temi rokami se lahko blagovne znamke Nike trgovinah, ko jo je mogoče začeti številko in rajtcsomagokat.

Kot je že bilo objavljeno čas sistema SportIdent. Čas, potreben za strukturo, "dugókának" hrambe pristojbina 6.000 HUF. Prav tako je prevzel začetno številko, je treba sprejeti. Ta znesek čip, z vsemi nazaj po dirki.

Tihany, ki so vključeni v testenine, seveda, v petek na kraju samem, ki jih je treba ponoviti v rajtcsomagjaikat.

POMEMBNO! Sobota, DAN TEKMOVANJA TEKMOVANJA številk lahko NISO vključeni!

S spoštovanjem,
Organizatorji
..nekaj se sicer da razbrat.....

Mene zanima, če kdo od "starih", ki so že tam bili, ve kako se da spremljati z avtomom. Po slikah sodeč vidim, da je veliko bolje z kolesom, zanima me kako pa je z OA???

Ali so okrepčevalnice v redu založene??
Kako je z označitvijo proge...?
Imaš čip na copatu, ali se je treba "štemplat" kot je prej en pripel sliko?
Na kaj treba še paziti?

Hvala za odgovore in lep pozdrav! :wink:

Tomaž
Uporabniški avatar
 raf
skratka tole bo zanimivo. če bi bil na polskem me sploh ne bi skrbelo, ker poljake vse razumeš, ko spiješ dva vrčka piva....vsaj v koreji je blo tak.....
tukaj bom pa gooola moral imeti s sabo, da bom dešifriral te njihove grablce in une znamenite pikice, ki jih je vsepovsoed polno.......
Matr mal me skrbi, da se bom izgubu, oziroma kaj se zgodi, če malo krajšam progo.......
skorc napisal/-a:Malo offtopic, Zdravko kaj se dela s temi belimi rokavicami. Videl že nekajkrat, pa mi ne gre v račun zakaj debele bombažne rokavice poleti pri 30 stopinjah?

Zaščita pred soncem, pred kožnimi zapleti, pomaga pri brisanju švica ... So pa neugodne za uporabo rok pri jemanju gela ipd, saj jih je treba sneti, pri čemer se razvlečejo (bombaž, niso elastične) primernejše so kolesarske rokavice, vendar ne v takšni vročini. Z belimi rokavicami ni (skoraj) nič bolj vroče.
Mogoče še imajo kakšne na pogrebnem ... jaz sem jih kupil v italiji na ekspoju pred maratonom za 1 EUR.
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 08 Jun 2010, 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 BoF
TomažPI napisal/-a:..nekaj se sicer da razbrat.....

Mene zanima, če kdo od "starih", ki so že tam bili, ve kako se da spremljati z avtomom. Po slikah sodeč vidim, da je veliko bolje z kolesom, zanima me kako pa je z OA???

Ali so okrepčevalnice v redu založene??
Kako je z označitvijo proge...?
Imaš čip na copatu, ali se je treba "štemplat" kot je prej en pripel sliko?
Na kaj treba še paziti?

Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Tomaž

Z avtom se da več ali manj spremljat skorajda "na dohvat ruke", kot pravijo moji someščani.
Okrepčevalnice so v začetku dobro založene, na sredi bolj tako-tako, , potem proti jutru je pa bolj se zanašat na svoje spremljevalce.
Proga je označena bolj po domače, sicer se puščice vidijo kar v redu, le ponoči zna biti kakšen zajeb, ker niso napacane s florescentno barvo. So pa precej majhnem okoli petnajst centimetrov. Se splača ponoči imeti koga, ki te bolj spočit spremlja in ti pomaga iskati pot. Nekakšen leteči človeški garmin...
Ne štempljaš se.
Potrebno je pazit še na to, da domačiš pošlješ razglednico, preden greš na Balaton, pa zakleneš vrata, ker policija to svetuje, ker nepridipravi nikoli ne spijo... :bum:

Sicer pa poglej še stran 5
GTA napisal/-a:Kakšno je kaj počutje, a že kaj počivamo soborci?

Ne vem, če glih soborc, sotrpin pa gotovo. Počitek prav gotovo, sam ne še čist na nulo. Sem pa včeraj sprobal, kako gre po soncu in sem ob 12ih štartal in odteku 18km.
Ko sem pršu domov, sem bil tak kot bi bil na bodypaintingu (upam, da sem napisal prav).
Pogruntal sem, da bo treba sončno kremo zelo uporabljat, da pijačo potrebujem vsaj na 2-3km, če me vmes kdo polije pa nič hudga. če si zamislim, da bo to namest uro in pol traja po cca 8ur in to dvakrat (upam), bo kar težka. Bogi moj spremljevalec. Globoko upam, da bo termometer kazal kako stopinjo manj.
Uporabniški avatar
 BoF
Ne se polivat s hladno vodo, priporočam toplo, oziroma navadne dnevne temperature vodo, če je že potrbno se polivat.
BoF napisal/-a:Ne se polivat s hladno vodo, priporočam toplo, oziroma navadne dnevne temperature vodo, če je že potrbno se polivat.

Naj potem vzamem s sabo še kuhalnik za gretje vode? :D
Sprintal sem spisek okrepčevalnic in profil proge, nikakor pa mi ne rata še traso sprintat.
Je komu uspelo, da jo posreduje?
Uporabniški avatar
 GTA
LEON RO napisal/-a:
BoF napisal/-a:Sprintal sem spisek okrepčevalnic in profil proge, nikakor pa mi ne rata še traso sprintat.

Klikni na madžarski jezik pa vse dela.
GTA napisal/-a:
LEON RO napisal/-a:
BoF napisal/-a:Sprintal sem spisek okrepčevalnic in profil proge, nikakor pa mi ne rata še traso sprintat.

Klikni na madžarski jezik pa vse dela.

Tenks, sam bi doktoriral preden bi najdu.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA