guc, res ti hvala za dober napotek!

Tole z vitkostjo te pa kar vzamem za besedo.
Situacija pri meni je pač taka, da sem aktivno trenirala tenis in imam neko mišično maso, sedaj, ko pa ne delam razen teka skoraj ničesar, se mi je med študijem teža povečala na skoraj 80 kg, (sem že shujšala potem na 75kg) in edino s tekom si jo nameravam zbit dol. Prehrana je pa res zelo zelo pomembna. Sedaj sem uštimala to (ne jem več OH tolko kot med treningi, ko sem pasto jedla vsak dan) in v prvih 14dneh mi je iz 75kg zdrsnila na 69kg, kar je kar lep dosežek, nisem pa še zdaleč zadovoljna, ker imam rezerve okoli trebuha, na stegnih in vem, da s tekom lahko to odpravim. Upam no. Sicer sva mela z bratom danes debato, ko sem rekla, da sem ukinila OH, pa je rekel, mimogrede je absolvent medicine, da ga lomim in, da možgani potrebujejo OH, naj jih jem, sam sem rekla, da bo to samo začasno, dolker ne shujšam na VSAJ 65kg! Ker pač imam mišice, tudi v rokah ki med tekom niso toliko aktivne in to od treninga ne gre kar tko stran, da bi telo kurilo mišice, je komaj 2 leti od prekinitve. Upoštevati pa moram še kostno sestavo i n tako dalje. V času treningov sem imela 62kg ampak vem da bom tja težko prišla v tem poletju. Tako, da razen tega da jem skuto, jajca-beljak, piščanca, zelenjavo, pa ribe, pa zdej še ta dodatek mislim pit oz jest, to bi blo to. Upam, da ne bom naredila kake škode telesu, sam glede na to, da grem vsak drug dan laufat po ene 35 minut in da imam da skušam pulz uravnat med 60-70 % max pulza, upam, da bo vse ql.
Kar se tiče pa obrokov, se mi zdi, da jih imam še več kot 5, ker jem na vsaki 2 uri, glih tolk, da sprot kuri se velik boljš počutim pa tut prebava se je uredila.
Zanima me pa še to: Ali naj ta AMINOPRO 90 pojem pred ali po teku? Tečt grem ponavad zvečer.