prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Dragi Goladarji,

v imenu obeh z Izyemno se zahvaljujem, da ste se potrudili in izvedli Golado prej ter prišli na otvoritev foto razstave v Krki...
Slika
Slika
Slika
Ko bova imeli kako samostojno, obljubiva, da povabiva na otvoritev cel TF! :D
Lepo je imeti :TF) navijače! :wink: :laola
Hvala!
Hoj,
najprej hvala, ker ste prestavili štart Golade, da ste obiskali naju s še1PR. :laola
Zelo sem bila vesela vseh, ki ste prišli. Podmladek, vidim, da prav lepo raste. :D
Že dolgo vas nisem videla in prav super se je bilo spet nasmejat v fajn družbi.

Otvoritev je uspela, after pa še bolj :D
Pridno tekajte še naprej.
lp :D

PS: razstavo Popotnih fotografov si lahko ogledate do 30. 6. (odprta je vsak delavnik od 8. do 16. ure). Za vse, ki vas pot zanese kaj mimo ...
Včeraj je bilo res eno lepo popoldne. Najprej s trojko (MojcoZ in mislim da Jusofom) na krasni klasični pomladanski (in prvič letos tudi vsaj zame dokaj "hitri" - saj sem tokrat jaz vlekel jezik po tleh - do vrha hriba :-)) Goladi. Potem pa druženje na kulturnem dogodku (vse fotke so res vredne ogleda) in na after in after dogodku. Tale dan bi z lahkoto 10x ponovil.
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Včeraj je bilo res eno lepo popoldne. Najprej s trojko (MojcoZ in mislim da Jusofom) na krasni klasični Goladi. ...kultura ltd...

Jusuf ni bil letos še nič na Goladi. :twisted: Ima druge vijevaje takrat na sporedu. :D Ampak bo kmalu čas, da vas kaj obiščem. :) Do takrat pa naj vam povem samo to, da bo tudi ta teden kmalu četrtek in z njim čisto nova in sveža Golada. ;) Imajo udeleženke in ostali kakšne želje v povezavi s časom starta? Želje sprejemam do četrtka zjutraj ob 0830. Objava sledi ob 0900, torej bodite na liniji. :)
Verjetno sem povedal vse. :)

Lp, Jusuf
Morda malo za osvežitev starih novic. Koliko časa tečete in približno kje je pot.
Jaz sicer tečem na Golovec iz strani pst pri fužinskem gradu. Grem pa kadar imam čas. To je cca dva do trikrat na teden. Pač včasih manj drugič več. Sedaj tečem okoli ene ure. LP
palcheksmuk napisal/-a:Morda malo za osvežitev starih novic. Koliko časa tečete in približno kje je pot.
Jaz sicer tečem na Golovec iz strani pst pri fužinskem gradu. Grem pa kadar imam čas. To je cca dva do trikrat na teden. Pač včasih manj drugič več. Sedaj tečem okoli ene ure. LP

Palcheksmuk, glej prvo sporočilo v temi. Štart in cilj je na konvu ulice Goce Delčev na Kodeljevem. Tečemo okoli ure, slabih 10 km. Tempo je po dogovoru, ker se ponavadi pogovarjamo.
  • 1
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA