Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Mislim, da take teme še ni..pa dejmo jo odpret.
In sicer je namenjena da napišete kaj vas je spravilo danes v slabo voljo...

pa da začnem....

Že 15 dan od "zvina" gležnja in še vedno boli ko hudič. V soboto nobene bolečine, včeraj in danes pa ahhh...sploh pa zjutraj....sem res že tko slabe volje, ker ne morem čisto nič. Ne pošteno na sprehod it, kaj šele, da bi kaj drugega delal :( :( :( :(
stena napisal/-a:Razmišljanje o izpitu iz Biomehanike oziroma o tem ali bom zaradi tega znanja boljši učitelj športne vzgoje? Se tolažim s tem, da je vse pozitivno- mar je res? :?

Stena, ko studiraš misliš, da je 2/3 stvari nepotrebnih, a ni tako; takoh je najmanj 3/4 stvari.
Keč je pa v tzem, da neikoli ne veš, katero četrtino boš dejansko rabil.
Malo teorije je tudi treba :? :wink:
V vsakem primeru pa boš dober učitelj športne vzgoje.
Najprej kaj me je spravlo v dobro voljo- da je začelo deževat in da je zato skušnjava, da bi se nehala učit in šla na sonček,minila ;)
V slabo voljo pa..hm...danes pravzaprav nič. Je 1:0 za dobre stvari, torej je danes zame dober dan.
Se javim spet jutri :D
Ne bo ravno odgovor na naslov teme, bo pa moje mnenje o zvitem gležnju olem.

- Na forumu je največji "strokovnjak" za zvite gležnje Bojan Ambrožič (ali vsaj človek z veliko tovrstne prakse)
- Priznam, da še nisem slišal, da bi bil zvit gleženj lahko 15 dni, kot praviš, zato predvidevam, da gre pri tebi za kaj drugega.
- Sam sem imel že večkrat zvit gleženj, vendar mislim da je trajalo največ 5 dni
- Pri zvitem gležnju se ne sme mirovati, kot marsikdo misli (morda dan ali dva, da mine najhujša bolečina), potem pa kar s povitim na sprehod.
- To se ti bo morda zdelo najbolj čudno (govorim ti iz lastne prakse): na nekem gozdnem teku sem si zvil gleženj, da tekme nisem mogel dokončati, saniral sem ga pa dejansko s tekom po asfaltu.
- Če ne moreš stopiti na nogo, poskusi s plavanjem, kjer boš z nogo še vedno migal, ne bo pa pritiskov ob površino.
Mene v zadnjem tednu oziroma po tekmi v Bevkah spravljajo v slabo voljo moje mečne mišice, bolečina v njih noče in noče popustiti :evil: :?, tako, da nisem resno treniral že en teden :hello: :bum: :wc:, včeraj sem sicer šel za dve uri na kolo, danes je zadeva sicer bolje, vendar nimam pojma, kdaj bodo meča popolnoma zdrava :hello:, to je letos že druga poškodba, po zvinu gležnja...očitno bo letos pri meni spet leto poškodb... :? :twisted:
Aja, po poskusil že vse vsaj meni znane metode zdravljenja mišic, od masiranja, knajpanja, krepitve, raztezanja...

Lp!
:D

stranka pred vrati pisarne 15 do 7:00, začnem pa ob 7:00, in je šel jutranji čaj po gobe.

No sedaj je že v redu, slaba volja traja le kratko, potem pa se posvetim delu in mine.

Obivankenobi napisal/-a:Aja, po poskusil že vse vsaj meni znane metode zdravljenja mišic, od masiranja, knajpanja, krepitve, raztezanja...

Kaj pa magnezij?
Dokler je bila poškodba tetive še aktualna je bilo prvo to. Potem sledi šef.... Šef ko šef. Tečen ko.... Upam, da ne bere. Pa še kaj bi se našlo. Najbolj pa za vse to pomaga vsaj meni: superge na nogo pa kamor me zanese tisti dan.
Obivankenobi napisal/-a:Aja, po poskusil že vse vsaj meni znane metode zdravljenja mišic, od masiranja, knajpanja, krepitve, raztezanja...

Kaj pa magnezij?[/quote]

Semjul, hvala za nasvet :clap:, bom v prihodnjih dneh poskusil s kakšnimi dodatki...upam ,da bo hitro kaj bolje, saj imam v planu, da grem v soboto na tekmo na Bled... :)
Tae..hvala za info..že posredovano naprej in upam da bo hitro boljš...danes je celo dan, ko lahko normalno živim..

Kaj me je spravlo v slabo voljo...VREME...bljak
Da se popravim; seveda me v slabo voljo spravijo poškodbe po kakšenm teku...

Še najbolj pa smeti, ki jih na tekih vidim ob poteh. To me res grozno jezi. In zato mi je bila tudi akcija "Očistimo Slovenijo v enem dnevu" nekako mimo ...
Folk še vedno meče svoje odpadke "kot krava drek"(kot bi rekla moja mama) :argue:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA