-  12 Jun 2010, 19:05

luštna prireditev
 luštna prireditev
  fajn družba skozi celo pot, najprej nas je bilo za malo četico, nato sva jo z Aleksandrom mahnila naprej
 fajn družba skozi celo pot, najprej nas je bilo za malo četico, nato sva jo z Aleksandrom mahnila naprej
  razgledi fenomenalni, tako zelo, da sem še fotkič pozabila vzeti iz nahrbtnika
 razgledi fenomenalni, tako zelo, da sem še fotkič pozabila vzeti iz nahrbtnika
  okrepčevalnice kot se šika, kontrolorji prijazni, nisem vedela, da na vrhu Kanina rastejo banane
 okrepčevalnice kot se šika, kontrolorji prijazni, nisem vedela, da na vrhu Kanina rastejo banane
  spust po snegu in nato po melišču nepozabna avantura
 spust po snegu in nato po melišču nepozabna avantura
  in po slabih 6ih urah se je končala moja prva ultra
 in po slabih 6ih urah se je končala moja prva ultra
  z ovčko za drugo mesto
 z ovčko za drugo mesto
  trasa je bila kot ustvarjena za nekoga, ki se s trekingom in orientacijo šele spoznava
 trasa je bila kot ustvarjena za nekoga, ki se s trekingom in orientacijo šele spoznava
  in tokrat nisem odšla domov lačna
 in tokrat nisem odšla domov lačna
  hvala Aleksandru, ker se je odločil, da 15 minut gor dol pri rezultatu ni važnih in je šel z mano
 hvala Aleksandru, ker se je odločil, da 15 minut gor dol pri rezultatu ni važnih in je šel z mano
  hvala PetruM in Ireni za taksi usluge
 hvala PetruM in Ireni za taksi usluge

luštna prireditev
 luštna prireditev fajn družba skozi celo pot, najprej nas je bilo za malo četico, nato sva jo z Aleksandrom mahnila naprej
 fajn družba skozi celo pot, najprej nas je bilo za malo četico, nato sva jo z Aleksandrom mahnila naprej razgledi fenomenalni, tako zelo, da sem še fotkič pozabila vzeti iz nahrbtnika
 razgledi fenomenalni, tako zelo, da sem še fotkič pozabila vzeti iz nahrbtnika okrepčevalnice kot se šika, kontrolorji prijazni, nisem vedela, da na vrhu Kanina rastejo banane
 okrepčevalnice kot se šika, kontrolorji prijazni, nisem vedela, da na vrhu Kanina rastejo banane spust po snegu in nato po melišču nepozabna avantura
 spust po snegu in nato po melišču nepozabna avantura in po slabih 6ih urah se je končala moja prva ultra
 in po slabih 6ih urah se je končala moja prva ultra z ovčko za drugo mesto
 z ovčko za drugo mesto trasa je bila kot ustvarjena za nekoga, ki se s trekingom in orientacijo šele spoznava
 trasa je bila kot ustvarjena za nekoga, ki se s trekingom in orientacijo šele spoznava in tokrat nisem odšla domov lačna
 in tokrat nisem odšla domov lačna hvala Aleksandru, ker se je odločil, da 15 minut gor dol pri rezultatu ni važnih in je šel z mano
 hvala Aleksandru, ker se je odločil, da 15 minut gor dol pri rezultatu ni važnih in je šel z mano hvala PetruM in Ireni za taksi usluge
 hvala PetruM in Ireni za taksi uslugeMiganje je naravni antidepresiv.

za prepricljivo zmago med zenskami in vsem ostalim , ki so zmogli to tezko progo.      Lp Yogo
  za prepricljivo zmago med zenskami in vsem ostalim , ki so zmogli to tezko progo.      Lp Yogo

.
 .  , že skoraj neverjetno pokritost kontrolnih točk z živimi kontrolami, vode, banan in energetskih ploščic v izobilju, res pohvalno.
 , že skoraj neverjetno pokritost kontrolnih točk z živimi kontrolami, vode, banan in energetskih ploščic v izobilju, res pohvalno.