prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

:clap: Zajc, vidim da pridno treniraš a nočno izmeno. (pismo se hitro približuje)

Zadnje čase bi rad več spal in treniral v vročini saj veš popoldanska izmena :mrgreen: , drugače pa ja PST je ob takih urah res fascinantna, v bistvu se zaveš samega sebe, da si del narave ki te obkroža. Dobiš prvinski nagon.

Priden, pazi nase, spočij se, jaz sem se malo, moram mal dolge spet naredit ampak je izčrpanost še vedno prisotna. Na Balatonu pa bojo z velikimi črkami pisali o naju :-- :clap:

Lp

Uroš
Dvigujem temo - eni morajo trenirati za prvi maraton in rabijo dolgi tek.
Predlog je ta nedelja.
Je kje kakšna živa tekaška duša-dušica, ki bi bila pripravljena delati družbo dvema "zeleno-črnima žabama"?
Mesto štarta - klasika, ura - 7:00, dolžinske opcije - do Koseškega bajerja,...., in do Fužin.

Navali narode.
Tale gobica tek za jutri odpoveduje :--( :--( - je napovedano slabo vreme in mraz, se moramo čuvati za naslednji vikend.
Poleg tega je dobra družba danes moj kratki tek raztegnila na 19km in ne bi pretiravala.
Hvala Marjana - se morava še kdaj takole srečat na Rožniku ampak bom morala še kaj za prigriznit s sabo vzet, sem se komaj privlekla po stopnicah :D
Se priporočam za naslednjič :D :D
PS maca tudi ostane doma
OJ

A bi bil mogoce kdo jutri za en praznicni krog po PST?

Start zgodaj, najkasneje 6:00

Tempo "bl tko na izi"

G:
AVI hvala za vabilo. Sem si kar predstavljal, da boste vsi na Bledu. No mene zal ne bo, ker se po parih krogih sigurno ne bi ustavil, potem bi sel cel dan, imam pa se kup dela okol bajte.

Gremo pa na PST kak drug dan. Samemu se mi itak ne bo dalo.

Pa dobro krozite okol jezera.

G.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA