prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 zajc
Meni gre pri bidonih najbolj na živce plesen na dnu posode, zato jih ne uporabljam.
Danes sem slučajno naletel na tale bidon, ki naj bi ga bilo lahko čistiti. Čudno da si tega niso že prej spomnili, ali pa so pri takih bidonih določene težave, npr. puščanje... in se zato ni nikoli prijelo.

Če koga zanima, si lahko več prebere na http://www.cleanbottle.com/how.html

Veselo hidriranje še naprej :lol:
 ton
Zajc, a nimaš nobenga zajčka pri hiši?
Ker za pamži ostanejo tudi zelo priročne metlice za čiščenje stekleničk, ki premagajo še tako zasušene junaške praške...
 oneoeight
dexi27 napisal/-a:Jaz imam drugi način kako ogranit bidon čist. Enostavno ga operem in dam v zmrzovalnik :mrgreen:

super, super ideja. tnx :clap:
 abcd
Se vi mal hecate? :shock:
Prvo :drink potem spereš z vodo, na koncu ga pa okrog obrneš, da voda vn steče in se posuši.
Uporabniški avatar
 dexi27
Lej vsak ma svoj način pač jaz sem povedo enga, ki sem ga zvedo od kolesarjev, no pa še to da včas pustim v njemu mal vode da zmrzne pa mam pol dalj časa mrzlo pijačo :--
Uporabniški avatar
 raziskovalec
abcd napisal/-a:Se vi mal hecate? :shock:
Prvo :drink potem spereš z vodo, na koncu ga pa okrog obrneš, da voda vn steče in se posuši.

Čisto ok, a vsake kvatre ga je treba tudi sterilizirati. Zmrzovalnik je res dobra ideja.
Uporabniški avatar
 Pina
ja, nekaterim res ni jasnu, da če se frišnu oprano flašo zašraufa da bo slej ko prej če ne plesen pa vsaj slab vonj :? :? :? :? :?
Uporabniški avatar
 teoo
tale z zmrzovalnikom odlično deluje pri mehu, bidone pa je potrebno vsake toliko tudi zamenjati.
Uporabniški avatar
 Tasko
hmm, sam bidonov ne uporabljam, ampak si natočim vodo kar v plastenko, ki jo imam tudi čez dan za hidracijo. Ko se mi zdi plastenka dovolj stara, jo enostavno zamenjam. Plastenko (namesto bidona) pa uporabljam tudi na kolesu.
Tako se izognem čiščenju. Je pa res, da odvržem več odpakov. Vendar pa to pomeni okvirno 12 plastenk na leto (najbrž še manj), zato tudi ni tako breme za naravo.

lp

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA