prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 BonoS
Asics Kayano 14 (lanski model, zlate barve) sem dobila v Formi F+ na Šmartinki...sem naletela na akcijo -40% ASICS, tako da sem dala 99€ namesto 165€...ženski model Kayano 15 so imeli v črni barvi...sicer pa odlična trgovina, imajo velik izbor opreme in zelo prijazne prodajalce, ki so dobro poučeni o opremi, ki jo prodajajo...priporočam! :)
Uporabniški avatar
 pajo
Kayano 14 kupljene točno pred enim letom. Naredil okoli 1000 km z njimi. Po teku včeraj me dane s kolena kar nekam bolijo kar pri meni ni običajno. Se jim počasi bliža konec uporabe? Saj vem kateri so prvi znaki za odstrel superg.... So kar v redu na pogled. :D
Uporabniški avatar
 Arif
Jaz sem imel asics gel kayano 13 pred enim letom in za silo naredil z njimi cca 1200 km.
So zelo težki in tredi copati. Niso za hitre teke, so bolj za dolge počasne. Ko so se približali 1000 km so me začela boleti kolena in hrbtenica in sem jih mogel zamenjati za nike elite, katere z lahkoto zdržijo do 1600 km. So tudi hitre in močno blažene.
V glavnem asics gel kayano niso vredne svojega denarja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA