Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
No, pa sva ga oddelala :laola , super šprint triatlon je za nama. Baje lahko spodaj pri podpisu dodam še triatlonska :lol: . Samo je pa tole hudo hitro minilo, slabih 40 minut je premalo :-- , bo treba iti na malo daljšega, da bo res za kakšno polovičko :lol:
Slika

Pa še opis dogodka s strani triatlonske polžke Lenči :wink:
http://www.ednevnik.si/?w=alenkar

Ne znam dati miru, še tale vročina me ni ustavila, očitno bom spet kmalu poročala o novih podvigih. Imejte se lepo, saj vem, da migate, samo hvaliti se nočete :-- :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Dragi polžki, dokazano je, da se tudi v triatlonu sprijaznijo s polžki, ki polžajo po progi. Spodnja slika potrjuje dejstvo :--
Slika

Več o mojem triatlonskem potepanju pa na
http://www.ednevnik.si/entry.php?w=alenkar&e_id=125013

Vam povem, da ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled, ha, ha, najlažje mi je na koncu odteči :lol: . In tudi s prsnim plavanjem se da, brez problema. In s čisto povprečnim rekreativnim kolesom.
Uživajte ob miganju še naprej
Uporabniški avatar
 Ksenija
Lenči, draga moja, vse najboljše še enkrat, ne vem več katerič... naj ti povem, da sem ponosna nate, da cenim vsak trenutek, ki ga nameniš meni, da cenim vsak km, ki ga narediš zame, vsak klic, vsako podporo.. draga moja trenerka, hvala za pomoč, za premzanje, priganjanje...

aja polžki, sej polžka Ksenija se nikamor ni izgubila, še vedno sem tu... po preganjanju po gozdnih poteh je potrebno tudi nekaj garanja in kroženja... kar nekaj projektov je v tem letu za menoj, najpomembnejši vsaj kar se tiče teka, pa je še pred menoj ;)

Uživajte v vsakem trenutku...
papa
Uporabniški avatar
 Asparagus
Pozdravljena Ksenija, lepo da si spet na forumu :D .
Čestitke za nastop v Celju :clap: .
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
zadnje čase se bolj poredko javljam oz. spremljam dogodivščine na TF, ampak danes pa ne morem, da ne bi pohvalila Lenči:

dečva draga, ti si frajla! ne moreš mislit kakšna!

:laola

...... le od kod jemlješ vso to energijo ?????????? :shock: :roll: :shock: :roll:

posodiš malo??????????
Uporabniški avatar
 pajo
metkamarjetka napisal/-a:zadnje čase se bolj poredko javljam oz. spremljam dogodivščine na TF, ampak danes pa ne morem, da ne bi pohvalila Lenči:

...... le od kod jemlješ vso to energijo ?????????? :shock: :roll: :shock: :roll:

posodiš malo??????????

Si mogoče videla na slikah kako šele mož dobro zgleda? Vse jasno? Meni je. :FO:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pajo napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:zadnje čase se bolj poredko javljam oz. spremljam dogodivščine na TF, ampak danes pa ne morem, da ne bi pohvalila Lenči:

posodiš malo??????????

Si mogoče videla na slikah kako šele mož dobro zgleda? Vse jasno? Meni je. :FO:

veš, da boljše polovice ne upam hvalit :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
posodiš malo??????????

Ni problema, dam, pošljem, samo povej kam :lol:
Od kje črpam :?: ravno iz vseh teh mojih aktivnosti...pa tudi iz teh vaših besed :clap:
pajo napisal/-a:Si mogoče videla na slikah kako šele mož dobro zgleda? Vse jasno? Meni je. :FO:

Pajo, pa midva sva kot eno, ne more biti drugače :clap:
Uporabniški avatar
 solatka
Javlja se ena polžka, ki sicer z veseljem prebere zapise o vaših (hudiiih) podvigih, ampak sama pa spada med tiste, ki se poškodujejo še preden sploh navlečejo tekaške hlače nase (nič resnega, ampak vseeno je pokvarilo trenutno navdušenje - odtekla sem pa vseeno... nekaj malega :oops: :lol: )
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
lenči napisal/-a:
posodiš malo??????????

Ni problema, dam, pošljem, samo povej kam :lol:
Od kje črpam :?: ravno iz vseh teh mojih aktivnosti...pa tudi iz teh vaših besed :clap:
pajo napisal/-a:Si mogoče videla na slikah kako šele mož dobro zgleda? Vse jasno? Meni je. :FO:

Pajo, pa midva sva kot eno, ne more biti drugače :clap:

prideš na Gorenjsko na "en kofe"???? jaz tebi kavico, ti meni mal pozitive...... :clap:
pol pa lahko odtečeva en oval okrog Brda - zna bit, da se medtem nalezem dobre enrgije od tebe :D

Uporabniški avatar
 lenči
metkamarjetka napisal/-a:prideš na Gorenjsko na "en kofe"???? jaz tebi kavico, ti meni mal pozitive...... :clap:
pol pa lahko odtečeva en oval okrog Brda - zna bit, da se medtem nalezem dobre enrgije od tebe :D

Ja tole se pa lahko zmeniva :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
Hm se je že zgodilo, da sva se v nedeljo podala na tek okoli Brda. Žena ima sodelavko blizu tam doma tako, da se lahko vidimo.
  • 1
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA