prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 vizi
Zdravo!

Zanima me, če kaj tečete po Udin borštu? Zdi se mi fajn teren za kros, ne vem pa, kako je skozi gozd kaj označeno? Torej, če bi štartal na Kokrici pri konjedercu, ~10ko ali za 1 uro teka...:-)

Lp,
Vizi
 marjan
Vizi pozdravljen

Udin boršt mi je pred nosom in ti lahko pokažem kakšno pot. Sem tam kar stalna stranka :wink:

Dobro poznam trase dolge 4,6,7,10.5 in 14 km. Zdaj pa izvoli.... Vse te so dobro označene :D

Lepo tekaj,
Marjan
Uporabniški avatar
 Loni
Tinaa napisal/-a:Mene bi tudi zanimalo. Da malo zamenjam okolje okoli Brda.

Kje naj bi bil začetek teh prog?

Začne se nekako tako, da se usedeš v avto, vržeš Forda iz garaže, daš svojega twingeca noter in potem upaš, da ti bo ratalo Marjana ulovit tam nekje do gmajne, kjer se začnejo barvne oznake za različno dolge stezice po Udin borštu. :--
Uporabniški avatar
 vizi
Marjan, hvala!

Res bi se bilo fajn zmenit za en skupni trening, da spoznam sosednji rajon :P Pa mogoče se bo našel še kak kandidat za eno 10ko. :wink:

Mogoče v torek, ob nekje 17-18h na Kokrici?
 marjan
vizi napisal/-a:Mogoče v torek, ob nekje 17-18h na Kokrici?

Oj

V torek ne morem, lahko pa v ponedeljek od 18 ure dalje. V torek grem na K-rožnik v Lj. :D

Če ti to odgovarja, me kontaktiraj. Moj mobi je v temi kontaktni podatki članov foruma str. 10 :wink:

Marjan
Uporabniški avatar
 vizi
No, pa sva jo z Marjanom odtekla, 10ko v Udinborštu! :P

Za nepoznavalce trase, kar sem bil tudi sam (do danes :) ) - pentlja se začne par sto metrov naprej od gostišča Dežman na Kokrici in se ob rdečih oznakah vije gor-dol v smeri proti Strahinju, kjer pred vasjo obrne mimo Cegelnice nazaj proti izhodišču. Lep kros za vsakogar, ki ima uro časa!

Marjan, hvala še enkrat!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tudi jaz se vam kasneje (predvidoma) oglasim (Kje boste? ... Če ne dobim nobenega odgovora, bom šel kar "lepo dam".), najprej pa bom zaradi prijetnega hladu oddelal Vizijev krog v nasprotni smeri (seveda, če se ne izgubim :) )
Uporabniški avatar
 MojcaG
A mi lahko kdo od vas, ki tečete okrog Brda, pove, kolikšen del poti je v poznih popoldanskih urah v senci? (recimo po 18. uri ali malce kasneje) :?:

Okrog Brda sem do sedaj hodila samo v dopoldanskem času, zdaj mi pa ne znese, pa bi šla pozno popoldan, samo tale vročina ubija :(

Hvala za odgovore! :)
Uporabniški avatar
 lojzeP
MojcaG napisal/-a:A mi lahko kdo od vas, ki tečete okrog Brda, pove, kolikšen del poti je v poznih popoldanskih urah v senci? (recimo po 18. uri ali malce kasneje) :?:

Okrog Brda sem do sedaj hodila samo v dopoldanskem času, zdaj mi pa ne znese, pa bi šla pozno popoldan, samo tale vročina ubija :(

Hvala za odgovore! :)

ene pol bo kr sence, ampak ni vseeno na katerem delu "krožnice" se giblješ. zna bit, da je zunanji del moškega kroga pri Suhi sončnejši, kar je tudi meni ljubše, saj se še nisem povsem navadil na nova sončna očala :D :D
a se bomo danes predstavljali ???
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ales napisal/-a:Drugače se raje odpravim kam bližje..

verjetno si nekje prej že bil, al pa je "tvoje ladjevje" še potrpežljivo čakalo, da ga ohladiš v kakšni rečici ? :laola

upam, da ste uspešno oddirjali krog in šli na zasluženo (mater je blo soparno :( ) ana-lizo :drink ......
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA