vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

spela*
Ne vem, ali je tako obdobje ali v čem je razlog ...
Tudi jaz se iščem, kar se teka tiče. Pa tudi sicer.
Pravzaprav v zadnjih dneh niti nisem brala foruma, ravno iz tega razloga.
Ker ne vem, če trenutno sploh spadam sem. :?
spela* napisal/-a:Ne vem, ali je tako obdobje ali v čem je razlog ...
Tudi jaz se iščem, kar se teka tiče. Pa tudi sicer.
Pravzaprav v zadnjih dneh niti nisem brala foruma, ravno iz tega razloga.
Ker ne vem, če trenutno sploh spadam sem. :?

Jah Špela, se mi je zdelo, da ni nekaj uredu, ker se že kar dolgo nisi oglasila...
No, lahko te potolažim, da še vedno spadaš na tale forum, ker jaz se včasih tudi po več kot pol leta nisem oglasil, pa sem z enim objavljenim postom, zopet postal član TF-ja 8) :TF)
Tako, da TF je res najboljši motivator... :TF) :clap: :laola
Uporabniški avatar
 Sončka
Hoj,

meni se pa vedno bolj zdi, da pač ne vozimo brezhiben Mercedez, ampak kar tam enga... Pa vedno bolj se mi zdi, da vedno ena guma pušča in tako poskakujemo po ravni cesti :-)

Vedno je en d..k, al tam al tle. Tako da prej ko se sprijazniš s tem, boljše je. Je pa dobr mal pojamrat, Ira, da sploh vidiš kje si, pa še vsi te potem spodbujamo, tako da moraš potem že zaradi nas spet tečt ;-).

Jaz sem tudi doživela odpor do teka, pa še poškodovana sem bila. Zdaj pa spet tečem lepo počasi pa takrat ko imam čas... In se veliko bolje počutim in kmalu bom spet fit :-) In sem zadovoljna: zame je tek rezervno kolo na avtu, ki sicer nadomesti preluknjano kolo, ampak ga pa nikoli ne more nadomestit. Uživajte!
Uporabniški avatar
 Ksenija
mačkica, komaj sem se še spomnila gesla :))
Veseli me da spet tečeš, čaka naju še kakšen skupen tek, pa pohod na Čemšeniško, pa bluzz... na tvoje vprašanje pa le - kolikokrat si sama s seboj, s svojimi mislimi, kolikokrat si dovoliš, da ob izčrpanosti pride na dan tisto potlačeno skrito? zakaj se bojiš, da si zajela lajf s preveliko žlico in si daješ omejitve? kaj je tisto, kar nočeš da pride na dan? Predvsem pa, srečna si, mogoče je telo rabilo odklop... ne obremenjuj se zakaj bi kako bi zakaj ni... živi za TA trenutek, če ti paše pojdi se podit po travniku, če ti paše, pleši, beri... počni tisto, kar si tisti trenutek zaželiš.. sej jst te mam vedno rada, tud če na kavčku ležiš ;)

Špela, lepo te je bilo včeraj videt, upam, da je krizica za teboj

Jaz sem ves ta čas tekla, migala, imela moje čarobne pohode v naravo... sedaj delam pod nadzorom... mam superduper oporo, pomoč, trenerja, sej veste Lenčiko ane... po preganjanjih v samoti se tam pa tam odločim pokukat v svet ;)

mejte se, predvsem pa mačkica moja - trenutek je pomemben ... saj veš, nekje si prebrala nekako takole - preveč razmišljamo, kaj bi bilo, če bi bilo, ko bi bilo, pa kaj bi lahko, da izgubimo ta trenutek- tukaj, sedaj !!! Preveč razmišljamo, kaj bi bilo, ko bi bilo ,če bomo.. da izgubimo Strast Življenja... ker živimo samo še v mislih, trenutki pa minevajo, mi jih obžalujemo in ...
Uporabniški avatar
 mojcej77
Čao, IRA!
Bom poizkusila biti bolj kratka:

Kot si napisala, je bil zate tek doslej v veliki meri beg pred problemi v ljubezni. Prej jih je bilo veliko in si veliko tekla. Zdaj jih je izjemno malo in zelo malo tečeš.
Rada bi več tekla, ampak se bojiš, da to pomeni več problemov v ljubezni? Da bi potem to pomenilo, da nisi srečna z njim?
Prej je to dejsnko res pomenilo to. Ker si imela probleme.
Zdaj pa očitno ne več, če ne tečeš več, kaj praviš? :)
Mislim le, da ti tek glede na tvojo željo po njem le ni pomenil samo bega - ampak da sov prejšnji zvezi sčasoma te stvari utonile v tem glavnem razlogu. In zdaj je treba najti te stvari, morda dodati kake nove. Boš videla. In to le na teku, drugače ne bo šlo.

Navsezadnje menim, da se bodo tvoji razlogi, zakaj tečeš, oziroma zakaj želiš teči, vseskozi spreminjali. Uživanje v naravi, matranje, odklop, fizična preizkušnja, tempo, razdalja...
Včasih bo tudi beg, pucanje glave. Tudi to. In kot si že enkrat ali dvakrat videla, do tega pride tudi v zelo srečni zvezi. Ker je živa, ker se vseskozi spreminja. In jo je treba vedno znova negovati. Konstanta, baza je le eno - ali ga ljubiš in ga hočeš? (njega/tek)
Mogoče se samo boljiš to sprejeti? Da si srečna in da pride tudi do kakega oblačka? Da bodo trenutki (vsekakor ne konstanta), ko ne boš srečna?
In te oblaček prestraši, da bo nevihta ali uničujoče neurje?
IRA, od oblačka do vesoljnega potopa je dolga pot. In za zaupanje gre. Za zaupanje v to, kar je med vama. In sprejemanje. Skok v vodo. Nikoli ne boš mogla predvideti vsega, kar boš doživela - ampak vprašanje je, ali si upaš, želiš to doživeti. Kaj boš doživela z njim? Kaj bo na naslednjem teku?

Steci, pa boš videla.

Objem,

m
Uporabniški avatar
 Lojfer
Oj...
Mogoče se motim, vendar se mi zdi po branju prvega posta, da nisi samo takrat bežala (tekla) od problemov temveč, da sedaj ne tečeš zaradi drugih osebnih problemov, ki vplivajo na tvoje počutje, kot tako. Nekako se mi zdi, da si izgubila energijo in voljo, da ti enostavno ni do ničesar (trenutno). Če je tako, upam, da si boš kmalu napolnila "baterije" in, da boš znova z veseljem obula tekaške čevlje in v njih preživela lepe minute, ki ti bodo dale še dodatno energijo in dobro voljo.
Je pa tudi tako, da vsaka stvar enkrat mine. Tako kot je minila prejšnja ljubezen, mine tudi ljubezen do teka. Mogoče pa te nekje čaka nek nov izziv.
Želim ti pa vsekakor, da se ti povrne veselje do teka.
Uporabniški avatar
 Sončka
mojcej77 napisal/-a:Čao, IRA!
Bom poizkusila biti bolj kratka:

Kot si napisala, je bil zate tek doslej v veliki meri beg pred problemi v ljubezni. Prej jih je bilo veliko in si veliko tekla. Zdaj jih je izjemno malo in zelo malo tečeš.
Rada bi več tekla, ampak se bojiš, da to pomeni več problemov v ljubezni? Da bi potem to pomenilo, da nisi srečna z njim?
Prej je to dejsnko res pomenilo to. Ker si imela probleme.
Zdaj pa očitno ne več, če ne tečeš več, kaj praviš? :)
Mislim le, da ti tek glede na tvojo željo po njem le ni pomenil samo bega - ampak da sov prejšnji zvezi sčasoma te stvari utonile v tem glavnem razlogu. In zdaj je treba najti te stvari, morda dodati kake nove. Boš videla. In to le na teku, drugače ne bo šlo.

Navsezadnje menim, da se bodo tvoji razlogi, zakaj tečeš, oziroma zakaj želiš teči, vseskozi spreminjali. Uživanje v naravi, matranje, odklop, fizična preizkušnja, tempo, razdalja...
Včasih bo tudi beg, pucanje glave. Tudi to. In kot si že enkrat ali dvakrat videla, do tega pride tudi v zelo srečni zvezi. Ker je živa, ker se vseskozi spreminja. In jo je treba vedno znova negovati. Konstanta, baza je le eno - ali ga ljubiš in ga hočeš? (njega/tek)
Mogoče se samo boljiš to sprejeti? Da si srečna in da pride tudi do kakega oblačka? Da bodo trenutki (vsekakor ne konstanta), ko ne boš srečna?
In te oblaček prestraši, da bo nevihta ali uničujoče neurje?
IRA, od oblačka do vesoljnega potopa je dolga pot. In za zaupanje gre. Za zaupanje v to, kar je med vama. In sprejemanje. Skok v vodo. Nikoli ne boš mogla predvideti vsega, kar boš doživela - ampak vprašanje je, ali si upaš, želiš to doživeti. Kaj boš doživela z njim? Kaj bo na naslednjem teku?

Steci, pa boš videla.

Objem,

m

Tole si pa res lepo napisala, se mi zdi, da je res nekje blizu resnice, čeprav bo Ira še najbolje vedela... Mogoče je celo zelo blizu vsesplošne resnice o teku, ljubezni, posvečanju časa nečemu/nekomu...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA