prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ob 17h se mi zdi kar v redu!
Menda sem zadnjič slišal za nekoga, ki ve, kje so moje tekaške superge... Pa kondicija... Še dobro, da mamo gugl.
Festina lente!
Hoj!

:twisted: Evo, pridem po dolgem času spet v pregled pripravljenosti udeležencev Golade in ugotovim, da jih je oranzni slon povsem razvadil. Smer se demokratično izbira (kako globoko smo že padli :) ), tempo je kot, da so že vsi v penzjonu, stalno se nekaj pritožujejo, itd (da ne utrujam po nepotrebnem). :D :P
:P Priznam, zdržal sem točno do observatorija, potem sem pa pujsnil v svojem tempu. :twisted: Na cilju smo oželi majice, se razgledovali po flori in favni ter malo čvekali.
:) Sklep za naslednji teden je, da tako ne gre več naprej in da je treba prestavit v višjo prestavo. :P
Povedal sem. :P

Lp, Jusuf
Hoj!
:twisted: No, mucki, kako kaže v 27. tednu? Je kaj kandidatov/kandidatk? Bi kdo dvojni program? Za ogrevanje ob 1700 (vseeno pod uro) in eno resno ob 1800. Start točno ob uri. :P Na, spet je veliko latinščine in malo prostovoljcev. :D
Povedal sem. ;)

Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
raziskovalec napisal/-a:...snip, snip,... Če bo treba, sem za pod eno uro.

:D Zmeraj je treba. ;) 21-ka v Velenji je ena taka dobra motivacija za hece pod uro na Goladi. :) :twisted:
Lp, Jusuf

Velja, v Velenji bo pa le 10-ka (na 1500 m vodne in 40 km cestne podlage)
Oj Špela,
meni so podurni rezultati v tem terminu nepredstavljivi (= se mi ne da)
Torej, sem za eno Golado ob 18h v pogovornem tempu.
Še kdo?
  • 1
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 219
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA