Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 turbinas
Čestitke organizatorjem za super prireditev :clap: :clap: :clap:
Ena najboljših tekaških prireditev oz. verjetno najboljša, veliko boljša od vseh komercialnih. :laola
Okrepčevalnica super založena, ni manjkalo ničesar, vreme čudovito, družba sotekačev pa neverjetna. Sicer mi jih ni uspelo 10 ampak samo 8, zato se bom drugo leto sigurno vrnil. Hvala Samostojnemu za družbo pri teku in super debate, saj so krogi hitro minili in seveda da me je še prepričal, da sem odtekel še osmi krog.
Hvala Vitezom za organizacijo, super ste!!! :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Rollback
katnik napisal/-a:Vitezi, kje ste dobili tiste simpatične lesene vilice, servirane zraven kremove šnitke ???

Tukaj : http://migro.si/
So tudi nas pozitivno presenetile :D :D

Drugače pa še enkrat hvala vsem za prijazne besede :!: :D
Za tako druščino je veselje in užitek organizirati te "domače" dogodke in upamo, da se nam pridružite na naslednjem.

Vitezi vas pozdravljamo :laola
Uporabniški avatar
 valena
Poročilo malce pozno a vseeno:10 jih uhka :D ,pri luksuzno obloženi okrepčevalnici in prijaznih gostiteljih :clap: ter prekrasnem okolju, pa da nebi!
:wink:
Čestitke vsem nastopajočim!
:laola
Uporabniški avatar
 Vlajko
@Valena, malica mi je prav hitro minila ob branju tvojega zelo izčrpnega ter obsežnega poročila. :laola

Moje bo še bolj pozno, predvsem pa krajše, v skladu z mojo (najino) dolžino (Uhka jih le 1 Press. :wink: )

Vitezi, majstori. :cast: Aj, sej sm jest tud Vitez. :D
Uporabniški avatar
 valena
Vlajko napisal/-a:@Valena, malica mi je prav hitro minila ob branju tvojega zelo izčrpnega ter obsežnega poročila. :laola

No lepo Vlajko,upam da ti je malica vsaj teknila,če je morala biti že tako dooolga! :lol:
 klas
uf tole je legendarno! :clap:

Mogoče se nam kmalu poleg klasike, obeta še kakšna "adventure edition" na tole temo. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA