prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 mitjas
Le kje si bil ti, ki bi se predstavljal... :roll: a zdej mormo pa že misli brat :wink:
Predstavljali se kaj dosti nismo - ok, Pero je imel s sabo celo familijo, tko da en mal smo se le :-- , analiza je tudi uspela, po novem pa je nova lokacija za tisto drugo okrepčilo :D
Vreme enim všeč, drugim malo manj - vlaga pa to, se je pa vsaj shladilo na tekaško prijetnih 20 stopinj. Meglice tik nad tlemi so ble tokrat kar mistične, kapitalc med praprotjo na 5em kilometru pa tudi 8) Dirjali nismo, naslednji teden pa tud ne bom(o) - ok bom, samo ne v tekaških copatih ... se vidimo na Bledu :wink:
Nazadnje spremenil mitjas, dne 01 Jul 2010, 08:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ales
Skor ni lepšega kot v res fejst nalivu nažigat po Trbojskem jezeru..ko kaplice naredijo četrt metra bele zavese nad vodo in se ti zdi, da kr glisiraš povrhu;in ravno tega sem bil danes deležen. Rekorde sem podiral včeraj, tko da je bilo danes na sporedu eno tako zmerno veslanje "po knjigi". Anyway..ob pol sedmi sem bil pri spomeniku, Lojzeta ni bilo, smo pa občudovali Matevževe predelane superge in še bolj njegovo voljo, kako se spopada z neprilikami, srečali metkomarjetko, in še ene sedemnajst Mojcinih kolegic. V brunarci nas je naliv pregnal pod streho, zato smo pa v Valterju in no time zmazali vsak svojo desetko in še ene suđukice za povrh. Dober trening, a ne?!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kar se tiče analiz, ki jih omenja Aleš :arrow: Povsod sem bil zraven. 8)

Za tekaško pisto pa sem tokrat izbral Udin Boršt in sicer točno po rdečih oznakah v smeri puščic. Super 12km (???) trasa. :D :wink:
 marjan
Vlajko napisal/-a:...super 12km (???) trasa...

Hočeš reči, da si zgrešil in podaljšal za1,5 km, kajti po rdečih oznakah je razdalja 10,5 km :D Eh slabo sem ti pol tole razložil :wink:

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ne, nikjer nisem zgrešil, razen na eni korenini, ob katero sem se spotaknil pri (pre)veliki hitrosti ... :) Očitno pa sem pretiraval z dolžino (Hotel sem se nekoliko "potrkati po prsih", koliko zmorem preteči Press. :oops: )

PS:
Marjan, hvala za telefonske napotke, v kratkem te bom "pocukal za rokav" tudi glede tvoje ponudbe za vodeno ekskurzijo po "brezpotjih" Udin Boršta. :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri se spet vidimo ..... :D
vsled moji ponovni mobilnosti, je verjetnost prihoda tokrat blizu trimestne številke - treba trenirat za prihajajoče dogodke, ejga :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz pa zopet v Udin Boršt v lov na rdečo barvo 8) ... Razen, če se Pegaz ne najavi na obisk Brda (Bled by night Press) :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Lojze, a nisi ti že nekje v slani vodi? :?:

OK, potem pa še jaz pridem, ampak prej ... solo tek. 8)

Kam pa potem, Dežman ali kaj drugega? :wink:
Uporabniški avatar
 mitjas
Mene ne čakat, sem bil na ovalu včeraj ob standardni uri. Vreme idealno, tko da je padu tud moj nov rekord :D
Uporabniški avatar
 tae
Mitja, zdaj mi je pa jasno zakaj si me želel izzvati. Letos ti leti.
Uporabniški avatar
 mitjas
tae napisal/-a:Mitja, zdaj mi je pa jasno zakaj si me želel izzvati. Letos ti leti.

:D Včerajšnji čas (37:40) me je kar prijetno presenetil, trenutno so moji tekaški treningi bolj po počutju in hitrostnih že nekaj časa nisem delal. Trenutno treniram za nastop na blejskem triatlonu septembra, tako da kombiniram vse tri triatlonske discipline. Kar pa se očitno pozna tudi pri teku :D
Tisto o izzivu je bil pa bolj kot ne hec. Letelo naj bi v novembru v Palmanovi in 14 dni kasneje na maratonu v Lizboni :wink:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
mitjas napisal/-a:Vreme idealno, tko da je padu tud moj nov rekord :D

takega vremena, kot je bilo včeraj si jaz lahko samo želim :D . sem se sredi Brda premislila in nisem obrnila na četrtem kilometru, ampak produžila cel krog...... fino, da bolje ne bi moglo bit !!!! :clap: končno spet en dober tek po dolgem času :laola
me je navdalo z optimizmom .....ne vem, mogoče je bil povod kje drugje (vem, da je bil :D) ....ampak- važno je, da mi je bilo v veselje :clap: KONČNO!!!!!!!!
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA