Fotr napisal/-a:
V redu, tudi če je bila proga malo krajša, ampak Majda, ki je vedno hitrejša od nas, je bila samo dobrih 100 metrov pred nami, ona pa teče bolje kot 5 min/km.
Hvala, hvala!

Bi bilo lepo, ce bi bilo res. Vendar ni tako!
Sem sla takoj zracunat. Moj najboljsi rezultat na polmaratonu je bil povprecno 5,3333 min/km.
Vendar se mi dozdeva, da smo vceraj res tekli hitreje.

Dr. Škof mi je na zacetku "ukazal" naj
v naslednjih dveh km dohitim skupino (Barb, Fotr, Manika, Vidkul, ....) pred menoj. Jaz res malo pospesim,... dohitim, potem pa se malo pospesim, .. pa se malo, nato v siski tecemo skupaj z Vidkulom in Ninocko. Dr. Škof nas pocaka in nas spodbuja.
Dr. Škof in Ninocka sta potem pritisnila na gas in sta sla kot raketa, bila sta pred mano kakih 200m, v mraku sem ju ze komaj videla. Hotela sem ju dohitet, zato sem pustila Vidkula za sabo in se malo pospesila. Vendar sta bila prehitra zame.
Dobro tecem pa samo v dobri druzbi ali na tekmi. Nekdo me mora terat in priganjat, pa gre. Kadar tecem sama, ponavadi kar pozabim, da tecem. Tako sem bolj pocasna, od 6 do 7 min/km.
Ko pa tecem z vami, TF-jevci je vse cisto drugace. Ceprav sem letos tekla z vami samo nekajkrat, mislim da sem ravno zato napredovala.
Vceraj me je tudi zelo motil mraz. Stegna sem imela do kosti premrazena. Pri teku sem jih cutila, kot bi bila zamrznjena. Moram se pred maratonom ugotovit katera krema bo dobra za gretje. Lani je bil tudi mraz na LM. Mislim da je bilo okoli 6stopinj. Tudi takrat sem imela tezeve s stegni.
Ali ima kdo kaksne izkusnje s kremami za gretje? Ali bo dobra krema Quick balzam za masazo ali je boljsa kaksna druga?
Lep pozdrav in dober tek!