prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 love to run
Hej, jaz pa potrebujem nasvet za nakup ure. Moje potrebe: da je poceni, potrebujem za merjenje srčnega utripa (za tek se razume) pa ni treba da je po ta zadnji modi.
Pač neki kar mi bo utrip merilo. Če ima zravn še kej viška funkcij, je to sam plus! :)
Lp
 love to run
Ker se noben ne oglasi bom pa takole vprašala: kako se vam zdi za začetek ura iz Hoferja, ki stane 17,99eur, znamke Crane, ima 3-letno garancijo! Kako je vaše mnenje?
Uporabniški avatar
 lenči
love to run napisal/-a:Ker se noben ne oglasi bom pa takole vprašala: kako se vam zdi za začetek ura iz Hoferja, ki stane 17,99eur, znamke Crane, ima 3-letno garancijo! Kako je vaše mnenje?

S takšno sem jaz začela in je lepo služila dve leti, potem pa sem kupila Garmina (uro pa dala naprej in še dela)
 love to run
lenči napisal/-a:
love to run napisal/-a:Ker se noben ne oglasi bom pa takole vprašala: kako se vam zdi za začetek ura iz Hoferja, ki stane 17,99eur, znamke Crane, ima 3-letno garancijo! Kako je vaše mnenje?

S takšno sem jaz začela in je lepo služila dve leti, potem pa sem kupila Garmina (uro pa dala naprej in še dela)

O hvala Lenči, zelo si prijazna. :) Sem že mislila, da mi ne bo nihče odgovoril, svetoval.
Upam le, da ure še niso pošle. :?
 miranj
Sam sem za začetniški pulzmeter izbral Sigma Onyx Classic:
http://www.sigmasport.com/en/produkte/p ... x_classic/
Pogoji so bili: osnovne funkcionalnosti, kodiran pas in cena pod 50€.
Zardi kodiranega pasu je ura uporabna tudi če se udeležiš kake množične prireditve (npr. maraton) ker jo ne motijo drugi tekači.
V paketu dobiš tudi nastavek za kolo kar je dodaten plus (če kolesariš).
Zaenkrat deluje dobro in sem zadovoljen.
 love to run
miranj napisal/-a:Sam sem za začetniški pulzmeter izbral Sigma Onyx Classic:
http://www.sigmasport.com/en/produkte/p ... x_classic/
Pogoji so bili: osnovne funkcionalnosti, kodiran pas in cena pod 50€.
Zardi kodiranega pasu je ura uporabna tudi če se udeležiš kake množične prireditve (npr. maraton) ker jo ne motijo drugi tekači.
V paketu dobiš tudi nastavek za kolo kar je dodaten plus (če kolesariš).
Zaenkrat deluje dobro in sem zadovoljen.

Najlepša hvala miranj za koristen nasvet! Glede na to, da mi je števec pri Scottu nehal delat in da ne mislim kupovat novega je tole odličen podatek! Sicer sem se že veselila nakupa za tistih 17eur v Hoferju samo za vse te funkcije se pa kar splača tole Sigmo pogledat! Pa še zelo lepa je! :) Kje si jo pa ti kupil da ne bom vseh trgovin pregledala? :?
 miranj
Kupil sem jo tukaj: http://www.gajo.si/index.php?infoBox=0&cPath=130_144.
Milim da jo bi morali imeti v kolesarskih trgovinah. Sam najraje kar prek interneta kupujem - je hitreje in navadno še ceneje. Poglej še model Balance - iste funkcije a bolj ženska barva.
Pa še to: nastavek za kolo služi samo lažji pritrditvi na kolo, ura nima nobenih kolesarskih funkcij.
 rzidar1
zdravo!

mene nekaj zanima. trenutno kupujem svojo prvo uro, pa me nekaj zanima. garmina 405 sem že izločila, ker baterija drži cca. 8 ur. jaz bi rada uro, katero lahko nosim kadarkoli in za karkoli.

sem bila danes v trgovini in mi je prodajalec rekel, da ima model rs300x zraven že modul za prenos na računalnik. a je to možno? cena takšnega kompleta z g1 je 200€. potem pa imajo model rs300x s footpad-om, katerega cena je 125€. pa sem razmišljala, če bi tukaj zraven lahko dokupila GPS modul G3, kateri bi naj bil bolj natančen od G1, ali se motim? a je sploh možno dodati G3 GPS na ta model ure?

rs400 modela pa še nisem zasledila z g1 oz. g3 GPS-om. kako je s tem?

ta gps bi mi služil predvsem takrat, kadar grem na motor ali kolo ali bordat in bi lahko potem recimo pogledala pot. a je to možno pri polarju? z obema modeloma g1 in g3?

hvala za pomoč.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA