Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

mitjas napisal/-a:Pegaz ni še čisto "razprodana", se pa lepo polnijo štartna mesta :wink: Se vidimi na Bledu, ne čipa pozabit :--

Seveda ne, je permanentno privezan na superge! :)

mitjas napisal/-a:Proga bo osvetljena več ali manj kot vsa leta do sedaj, ker pa je trasa spremenjena (ne teče se več od vilo in čisto ob jezeru pod hoteli), bodo lučke najbrž kar odveč.
Boste pa letos dobili spet nove, me veseli, da je tvoja zdržala toliko časa.

O kaka fajn novica!! Bravo Vitezi!
Jaz bom verjetno zopet poskušal ujeti "last minute" varianto, ko bodo množice množično odpovedovale svoj nastop.
Hej tisti, ki še oklevate, ali priti na Bled ali ne, do vključno torka 1.6.2010 imate še čas, da ujamete cenejšo štartnino (20€ - 4€ za lasten čip)
Od srede naprej bo štartnina 25€ :!:
Prostih štartnih številk je še nekaj, se pa njihovo število zeloooo hitro manjša :!:
mitjas napisal/-a:Hej tisti, ki še oklevate, ali priti na Bled ali ne, do vključno torka 1.6.2010 imate še čas, da ujamete cenejšo štartnino (20€ - 4€ za lasten čip)
Od srede naprej bo štartnina 25€ :!:
Prostih štartnih številk je še nekaj, se pa njihovo število zeloooo hitro manjša :!:

Hoj,
upam, da bom tudi jaz kmalu

Enkica napisal/-a:Uf, dočakala X ob prijavi in si oddahnila. Zdaj pa pridno trenirat :) .

Lp, zlopi
tae napisal/-a:Jaz bom verjetno zopet poskušal ujeti "last minute" varianto, ko bodo množice množično odpovedovale svoj nastop.

Očitno me letos vseeno ne bo.
1. nisem se prijavil v predprijavi
2. velika gneča
3. sedaj sem pa takrat še na dopustu

tako, da sem se čisto pravilno odločil.
raf napisal/-a:Bo zanimivo,ker bo res gužvaampak vazno,da uzivamo...

Gužva naj bi bila kvečjemu na štartu, ampak na vseh množičnih prireditvah je pač gužva na štartu :D Na progi je ne bo, ker je letos spremenjena in poteka v celoti po cesti - tako prvo polovico kroga do hangarjev, kot celoten drugi krog do cilja.
Še 5 dni nas loči od štartna na 5.jubilejni Nočni 10ki :!:
Prijav ne sprejemamo več, so pa možne menjave tekačev :!: Štartno listo bomo objavili (predvidoma) v sredo, prosim preverite svoje številke (in zapisane podatke), dvig vrečk bo po vaših štartnih številkah.

Ostala navodila in priporočila pa boste prijavljeni dobili po mailu, ostali pa tukaj :wink:

Se vidimo na Bledu :!:
Rollback napisal/-a:
raf napisal/-a:Bo zanimivo,ker bo res gužvaampak vazno,da uzivamo...

Gužva naj bi bila kvečjemu na štartu, ampak na vseh množičnih prireditvah je pač gužva na štartu :D Na progi je ne bo, ker je letos spremenjena in poteka v celoti po cesti - tako prvo polovico kroga do hangarjev, kot celoten drugi krog do cilja.

Kakšna je podlaga, asfalt? Bi mogoče tekla v feelmaxih, če ni preveč peska.
maca napisal/-a:Kakšna je podlaga, asfalt? Bi mogoče tekla v feelmaxih, če ni preveč peska.

Letos je samo asfaltna podlaga, peska le za vzorec na mestih, kjer so ga avtomobili nanesli iz bankin na cesto. Če boš tekla po sredini, ga ne boš čutila nikjer :wink:
mitjas napisal/-a:
maca napisal/-a:Kakšna je podlaga, asfalt? Bi mogoče tekla v feelmaxih, če ni preveč peska.

Letos je samo asfaltna podlaga, peska le za vzorec na mestih, kjer so ga avtomobili nanesli iz bankin na cesto. Če boš tekla po sredini, ga ne boš čutila nikjer :wink:

Na, saj tečem tudi po drugih podlagah, K-Rožnik recimo, samo tisto je res tapočasna in brez gužve, kjer lahko vsak kamenček prej nagovorim :-- , da se mi umakne s poti.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA