prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Kot novopridružen član naj vas najprej lepo pozdravim, potem pa kar takoj izpostavim svoje vprašanje oz. težavo.

Uporabljam Polarjev model S725x, vendar se je pred kratkim po nesrečnem naključju pri treningu izgubil senzor (foot pod) S1.

Ker sem na nekaterih straneh, pa tudi tukaj, zasledil, da se lahko G1 uporablja tudi pri mojem modelu, bi zaradi različnih informacij pred nakupom le-tega vseeno rad preveril kompatibilnost.

Če je kateri od uporabnikov G1 doma iz Nove Gorice ali okolice, in bi bil pripravljen posoditi senzor za preizkus, naj se mi prosim oglasi, lahko na forumu, lahko pa prek ZS.

Vnaprej hvala in dober tek vsem skupaj 8)
Sem govoril z gospodom pri Pelotonu, in ravno on mi je svetoval, naj najprej preverim, ker je odvisno od serije do serije, eni primejo, eni ne.
Je rekel, da so preverili pet ur isti model S725x, od tega sta dve ali tri bile kompatibilne, ostale pe ne :(

Če ne bo treba pa zamenjat :D
Tako.

Zahvaljujoč Gniocu, ki mi je posredoval link na Polarjevo stran, z veseljem objavljam, da se G1 in S725x odlično razumeta :lol:
Pred uporabo moraš zgolj nastaviti modul delovanja, odvisno, ali imaš katerega od S ali RS modelov (mode 1), ali imaš katerega od FT.

Nastaviš z držanjem tipke VKLOP da ikona baterije 10x utripne, nato pa 4x utripne ikona satelita.
Če utripne 4x rdeče, je nastavljen mode 1, če pa 4x zeleno, je izbran mode 2 (modeli FT).

Preverjeno, včeraj z velikim navdušenjem, kot majhen otrok, naredil 16 km z rolerji.
Tek pa ju3 zjutraj.

Gnioco, še enkrat hvala, vsem pa želim srečno in lahke noge (pa čim manj potreb po mojih storitvah, razen za relaksacijo :wink: )

http://www.mobilna-masaza.si

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA