Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Letos vas bom pa jaz namesto s proge spremljal iz naslonjača, bo zanimivo... Predvsem glave naštelajte na pot od Aten do Korinta, tam je največja jeba, ker ni možnosti vpliva supporta, pa vroče zna biti in še čez dan se vleče trasa po motokros varijanti po prvem delu v Atenah in predmestju, ko se v jutranji konici nažreš plinov... Drugač pa ni panike, predlagam vam pa nekaj, predvsem spremljevalcem, ker sem videl, da lepa beseda lepo mesto najde: imejte označene flaške z napitki in na okrepnih postajah, ker si pač pred tekačem prej tam, vprašaš, če jo lahko daš na mizo in meni ni nikoli nobeden odlklonil.
Se pa pazite ene starejše, debelejše Grkinje, mislim da je žena enega glavnih organizatorjev, stalno je v nekih visokih petkah, ta babura je na vsaki četrti postaji in je zoprna za znoret.
Pa še nbekaj: spremljevalci, po povratku dol z vzpona s prelaza imejte pripravljene tople napitke, na tisti okrepni postaji so organizatorji nerodni kot gnojne vile in se jim splača rečt, da vam dajo vročo vodo in naredite juho ali čaj sami in v termo flašo ali pa imejte kuhalniček kar sami s seboj. Po tistem se začne jutranja megla, je hladno in ne pustite tekača brez oblačil, se spomnim, da sem z enim srbskim zdravnikom stal na eni jutranjih postaj in sem mislil, da bom zmrznil, kaj potem šele tekača. Pa ko se bližate po ravnini potem cesti, ki gre navzdol proti Šparti (in se vleeeeeče...) pazite na tekočino za tekača in ne zanašajte se na okrepne postaje, tista, ki jo inajo taborniki in ona naslednja pri gostilni sta čisto mimo, ljudej pa tudi.
Ko se približate Šparti, se odpeljite na cilj, pa prej še uredite namestitev v hotelu, da tekača pospremite po zdravniški oskrbi do postelje in tuša. Ne pustite ga samega, brez hrane in vode na dosegu roke.
Predlagam, da se ne zanašata na hotel, ki vam ga daje organizator, ker je katastrofa.
Če boste šli na zaključno slovesnost, vam povem, da je živ dolgčas, predvsem Grki hvalijo sami sebe in to je to, pa lokalni otročiči se nekaj napenjajo z enim brezveznim programom. Tekači pa tam sedijo tri ure kot eni papundeki, kot kulisa za te tipe, ki se hvalijo... Mimo čist, se bolj splača it v Šparti po glavni vpadnici proti cilju v kafiče na desni strani pa premlet doživetja.

V glavnem: držim pesti, da se vam izteče po načrtih, pa se nadejam, da bomo v kontaktu, da še kaj spišem in dam ven v javnost. Saj veste: dogodka, ki ga ni v časopisu, ni bilo.
V roku 2 dni bom pisala organizatorju zaradi nekaj vprašanj, ki se porajajo.
Če ima še kdo od prijavljenih kako vprašanje za organizatorje, mi ga lahko posreduje (lahko tudi na ZS) in ga bom vključila v pisanje...
In garantirano boš izgubila vse živce preden boš od njih dobila kakšen odgovor. Verjetno ga boš deležna... Uro pred štartom! Greece bejbi, Greece!!!! :bum:
Mah, sem ready ... Ampak zaenkrat mam še dobre izkušnje z njimi! In verjamem tud za naprej! :wink: Jah vem, tvoje izkušnje so drugačne... :wink: :D Če bo treba, dobijo vprašanja tud v grščini... :wink: :D
Spartatlonci, kako kaj potekajo priprave, kakšno je počutje 5 tednov pred tekmo?
Kakšni so občutki, a bomo videli cilj? Bolj ko berem poročila tistih, ki so poizkusili prvič, težje se mi zdi. No ja, ne mečem puške v koruzo, le skoz bolj se mi zdi, da ne gremo na dopust v Grčijo:)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA