prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Pozdrav. Če še nimaš odgovora naročuješ isto kot pri večini internetnih ponudnikov. Se registriraš, prijaviš. Za plačilo pa moraš imeti kreditno kartico (Mastercard... itd) z katero se registriraš na PAYPAL-a na internetu(še eno uporabniško ime "e-mail" in geslo). Seveda nato izbereš način plačila PAYPAL.
Pošiljajo tudi v SLO poštnina se obračunava za vsako državo posebej.Če pa se nočeš registrirat preko PAYPAL-a, pa lahko tudi direkt z kreditno kartico vendar si moraš na banki zrihtat tudi eno elektronsko zadevico ki ti generira geslo...

l.p.
Pozdravljeni

Nasplošno me zanima kako je z garancijo če se te izdelke kupuje v tujini. Npr. za trgovino iafstore.com če bi kupil uro polar, pa mi recimo nekaj 'crkne', ali se garancija uveljavlja pri njih, kakšni so zapleti s tem, ali pa imamo morda mi pooblaščenga serviserja ki ti zadevo šteje pod garancijo neglede na to kje si uro kupil; važno je le da je glede na datum ko je bila kupljena še velja garancija. A to deluje tako ali ne. Upam da imate kaj izkušenj s tem, ker v tej dotični trgovini so stvari tudi 100€ cenejše kot pri nas in mi ni čist jasno če je potem s tem predmetom vse vredu.

Hvala za odgovore in pomoč
Sem kupil na IAFSTORE Garmin FR60 + FP po dveh mesecih gumbi niso delali, posljem na garmin LJ z sprintanim listom elektronskega racuna in mi posljejo nazaj NOVO uro v treh dneh.
So pa rekli, da ce bi jo kupil preko EBAYa garancija NE VELJA.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA