prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ja res smo se imeli luštno....okrat sva tudi z Marjanom iz goric za spremembo odtekla eno klasiko...no, z manjšim ovinkcom :mrgreen:

....na koncu pa - že povedano....ampak, ko bi vi videli kaj je bilo na pladnju...ja, kdor zna pa zna...in Loni vsekakor zna.... :lol: :lol: :lol: ...zraven pa še mrzla "grenivka" in kokosove kroglice...ni da ni.... :lol: :lol:

Sedaj pa resna debata: ...sedaj bom dvakrat šprical krožnik.. :-- ...ampak to ne pomeni, da ga ne bo....nič zabušavanja. :nono: ....lepo pridno tekajte....in še bolj pridno AnainLizirajte..... :beer: :toast: ...in pazite mi na krožnik.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Špricator je na Lošinju, ampak ob šestih popoldne menda še vseeno velja. Baje :!: Kako dobro bomo pazili na K-Rožnik, bomo pa še videli.

Aja, to še ne pomeni, da bom jaz 100% tam pri Živalcu.
Pa ravno, ko se enkrat hočem pridružiti Krožniku... no ja, otroka nista bila navdušena, tako da sem štartal šele ob 19:30, pa še to od koseškega bajerja, potem sem pa izbral ravninskih 16 km, po PST mimo ZOO čez Tivoli do Avtomontaže, potem pa spet do ZOO in nazaj do bajerja po PST. Končal v mraku, bilo je lepo, po dolgem času (na sporedu je bolj triatlon, torej vadim plavanje in kolo, tek pa zanemarjam) spet ena daljša izvedba. Srečal sem dva z majico pretekel 42 km ljubljanskega maratona in nobenega z dresom TF - sigurno ste bili vsi na analizi...
Jaz sem včeraj s svojimi sedmimi kilometri po Mostecu opravila že zjutraj, ker sem šla potem "na morje" (po pravici povedano, pa morja sploh videla nisem) in sem vedela, da bom, ko bom prišla domov, preutrujena za tek (poleg tega je ob enajstih zvečer nekoliko pretemno).
Med ponedeljkovim tekom pa sem srečala dve k-Rožnikarci ali občasni k-Rožnikarci, ampak ene skoraj spoznala ne bi, ker je imela dres konkurence (a ne, 5rca? :D ).
No, Avi bodi miren na dopustu, Krožnik ne sameva, srečal sem vsaj še Heleno in Marjana, pa seveda konkurenca tud ne spi...množice tečajnikov vročina po 7h zvečer očitno ne moti preveč...pa še eno zadoščenje danes - morilca našega medveda Rožnika so končno prijeli v Avstriji.
Loni napisal/-a:Nimam pojma, nekam zelo se mi Šmarna gora dopade zadnje cajte :wink:

Jao, jao, tale tvoj Marjan te je čisto v druge vode spravil. :D
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA