Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ero
Spoštovane in spoštovani,

skrajni čas je, da vas povabim na 3. TF10ko, ki bo tradicionalno v Domžalah. Spet vzpostavljamo tradicijo, da se TF10ka dogaja zadnjo nedeljo v avgustu zjutraj. Letos je to 29. avgust 2010.

Obljubljamo vam popolnoma ravno in razmeroma mehko progo, kvalitetno družbo, odlično meritev, ravno prav bogato startno vrečko. In nihče se na progi ne bo izgubil :)

Podrobnosti si preberite v razpisu.

Čas za prijavo in plačilo prijavnine imate do 25.08.2010. Ni potrebno, da hitite, odlašati pa tudi ni treba.

Vabim, kaj vabim, vljudno prosim tudi prostovoljce za pomoč na prireditvi. Lani ste se neverjetno izvrstno izkazali!

Sprejemam tudi predloge za analizo. Lani smo šli v bife k bazenu in nato v restavracijo Park. Bilo je OK a prepričan sem, da je lahko še bolje. Ideje?

Torej akcija. Rezervirajte si ta datum, pripravite tahitre ali zen copate, naštelajte glavo na prave obrate in se nam pridružite. Vabljeni na 3. TF10ko :D
Prijavljen. Pridem. Morda mi končno uspe opraviti z 10 K v manj kot 60 minutah. Kar se analize tiče...''kuda svi, tamo i mali Matjaž''.

LP
Matjaž
Oj,
priporočam picerijo (no, imajo tudi še vse kaj drugega) Rustikana, ki je blizu stadiona (nasproti Doma upokojencev malo skrita) in ima tudi vrt, pa dobre pice, pa prijazne cene in osebje. Do nje se da pridet tudi mimo nove pekarne. Zdaj je sicer ta cesta (karantanska) zaprta, a se da parkirat čisto blizu na tistem peščenem ogromnem parkirišču sredi Domžal.
Hja, jaz imam za tole tekmo, predvsem dve želji:

1.) da se ne bi skuhal že po 10 krogih... :shock: :oops:
2.) ter, da bi letos bil kaj bolje pripravljen in bi tako izpustil joggiranje zadnje 2 kroga... :)

Drugače pa komaj čakam, da zopet preizkusim svojo tekaško kondicijo na stadionu...

Lp! :wink:
Uporabniški avatar
 ero
dobro jutro

prve prijave so že tu - hvala!

prosim vas za malo potrpežljivosti pri potrjevanju prijav in plačil. danes namreč odhajam na počitnice, tako da bom s potrjevanjem pričel 19. julija. hvala za razumevanje.

hvala tudi za oba predloga za analizo. zdaj imamo celo izbiro :) očitno sta oba predloga dobra!

majice bojo zelo verjetno od drugega proizvajalca. kar pomeni, da bojo velikosti konfekcijske, karkoližetopomeni :)

še eno vprašanje - bi koga med vami zanimal tek na 5 km na stezi? da naredimo eno skupino in starta prva. za letos je ta predlog mogoče prepozen a da prihodnje leto mislimo tudi na to ...
ero napisal/-a:dobro jutro

še eno vprašanje - bi koga med vami zanimal tek na 5 km na stezi? da naredimo eno skupino in starta prva. za letos je ta predlog mogoče prepozen a da prihodnje leto mislimo tudi na to ...

Sem za 5 km, če bo letos :?: , če ne pa pač 25 krogov. Lani zmogla 10 krogov, upam, da bo letos bolje.
azaleja napisal/-a:
ero napisal/-a:Sem za 5 km, če bo letos :?: , če ne pa pač 25 krogov. Lani zmogla 10 krogov, upam, da bo letos bolje.

Itak, da ti bo uspelo... saj si nekajkrat letos to že dokazala. Sicer je pa do konca avgusta še daleč :D
nana napisal/-a:
azaleja napisal/-a:
ero napisal/-a:Sem za 5 km, če bo letos :?: , če ne pa pač 25 krogov. Lani zmogla 10 krogov, upam, da bo letos bolje.

Itak, da ti bo uspelo... saj si nekajkrat letos to že dokazala. Sicer je pa do konca avgusta še daleč :D

O Nana hvala za moralno podporo! To mi veliko pomeni. Vročina ni ravno moj zaveznik, zato upam, da bo konec avgusta med 10 do 15 st. Nisem vedela, da kdo spremlja moje "podvige"
azaleja napisal/-a:O Nana hvala za moralno podporo! To mi veliko pomeni. Vročina ni ravno moj zaveznik, zato upam, da bo konec avgusta med 10 do 15 st. Nisem vedela, da kdo spremlja moje "podvige"

Smo bili skupaj v Novem Sadu :D Sicer boš pa štartala v 1. skupini, ko še ne bo tako vroče. Pa vsaj pihalo ne bo tako, kot v Novem Sadu :wink:
azaleja napisal/-a:
ero napisal/-a:dobro jutro

Sem za 5 km, če bo letos :?: , če ne pa pač 25 krogov. Lani zmogla 10 krogov, upam, da bo letos bolje.

Skrivaj opazujemo kako strmo dvigaš formo. Ni nam ušlo. :clap:
nana napisal/-a:Za analizo - tule mi je bilo všeč, hrana dobra (pizze in testenine), imajo pa tudi veliko prostora:

http://city-on.net/kulinarika/lokali/pi ... -paparotti

Moj predlog vzamem nazaj. Prejšnji teden sem (ponovno) preizkusila zdevo - tako slabe pize (calzone) nisem še nikjer jedla. Pa še neprijazni so bili :evil:
Je pa vsaka stvar za nekaj dobra... mislim, da pize nekaj časa na bom jedla, tako se mi je zamerila :wink:
Danes sem želel izvesti plačilo prijavnine, a mi je uslužbenka na pošti dejala, da je račun na katerega sem nakazoval zaprt :?

LP
Matjaž
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA