najave in vabila na triatlonske prireditve, poročila s prireditev, koledarji

Moderatorji: stena, izzardly

Sem šel danes ponovno preizkusit. Čas kolesa ura in 17 min. Una dva ta razrita dela na Uskovnici sem kar prehodil. Upam, da bo s kolesarskimi čevlji še za kako minuto hitreje. Čas do Studorskega prevala skupaj pa dve uri in 10 minut. Še tole za ene 15 min. zmanjšam pa je <3h spet dosegljivo. Hvala za vse dobronamerne nasvete.
ales napisal/-a: Una dva ta razrita dela na Uskovnici sem kar prehodil.

Tista dva strmejša klančka na Uskovnici sta bila vedno polna šodra in kanalov, toda brez težav sem ju prekolesaril s specialko. Sedaj pa me malo skrbi, če si ju moral z gorcem prepešačiti. Prosim, če mi lahko podrobneje opišeš koliko sta razrita in ali se res ne da peljati ali je vzrok bolj pri tebi. :(
Oh ne, razlog je skoraj izključno pri meni. Mi je ta mladi pri Žagarju svetoval, naj grem raje peš, bom skor zih hitrejši. Res pa še kar vztrajam z mojim trekom, ki ima kr ozke gume in hitro začne spodrsavat(navkljub moji teži).

Še nekaj me zanima: na uni karti, ki je objavljena na strani Jeklenih je narisano, da se ta zadnjega ovinka pred Uskovnico ne gre po cesti. Danes sem na enem ovinku že šel malo po eni drči, a nisem prav veliko profitiral, pa me zanima, če je res običaj, da ne greš vse po cesti.
Trasa gre čez Uskovnico po cesti. Ne vem kje bi lahko šel drugače, ne da bi izgubil na času.
Tudi jaz imam na specialki dokaj ozke gume, pa mi nič ne spodrsava, čeprav imam do konca napumpane. Če so popolnoma napumpane mi bolj spodrsavajo kramparice na gorskem kolesu.
Tale del sem imel v mislih. Morda pa je samo GPS zgubil sled in je narisano naravnost čez ovinek?!
Slika
Saj prejšnjič sem tudi jaz "prevozil" tist klanec na Uskovnici, a sem skor zagotovo hitrejši ob lahnem teku ob kolesu, sploh če imam navadne tekaške superge.
Če je kdo slučajno pozabil-za letošnji Triatlon jeklenih so samo še štiri prosta mesta, tko da pohitite!

Meni je uspela še ena generalka preteklo soboto v Bohinju. Se nas je kar sto zbralo na štartu maratona, pa še ladjica je ves čas patruljirala in delala zmerne valove. Žal sem pozabil garmina doma, tko da sem veslal ves čas bolj po občutku. Ta sprednji so mi kmalu ušli, za menoj pa tudi dolgo ni bilo tekmovalcev. Sem bil pa kar presenečen, da sem pri 20 km veslanja za Mitričem zaostal le devet minut (sem slišal, da je imel na štartu težave, menda)tko da če mi kaj takega uspe konc avgusta bom kar zadovoljen. Še kar v glavnem le veslam, namesto da bi poganjal bicikel, saj vem, pol bom pa jamral..
Največ boš pridobil ali bolj verjetno izgubil pri teku. Na kolesu lahko znotraj svojih sposobnosti nihaš največ znotraj 5', pri teku jih je mimogrede lahko 10'.
Semjul....v glavnem mora biti kajak....možno si ga je tudi izposoditi...ampak ponavadi je to bolj "mišen imposibl" :? , ker v času okoli triatlona jeklena gredo čolni lepo v promet.... drugače imajo tisti "ta pravi" čolne t.i. "spustaše", ki so zelo brzi...ampak res je tudi, da je večja verjetnost, da se prekucneš :? kot v kakšnem "see-kajaku", ki je malo bolj počasne narave, ma se vsaj ne prekucneš tako hitro....

....sam sem začel na jeklenih v čolnu za divje vode, (plus je ta, da skorajda ni variante da se prekucneš, edina slaba stvar je....da iz vode prilezeš skoraj zadnji... :oops: , ampak tudi tako je mogoče.....no, sedaj imam nekaj kar naj bi spominjalo na čoln za mirne vode...ampak, ker je kar precej težji od prejšnjega, je rezultat za malenkost boljši....se pa hitrejej prekucnem..... :lol: :lol: ...ampak moj moto je ....važno je sodelovati....

....drugače gredo nekaeri tudi z čisto navadnim kajakom....takšne, ki ponavadi sposojajo....res je tudi, da za "spustaša" rabiš precej vaje in preveslanih kilometrov....drugače je to bolj...glu..glu...glu... :lol:

LP
Bojan, bojijo se te :lol:
Prehuda konkurenca, s katero bi ti na tekaškem delu pometel ...
Škoda res, da se ni našel še en veslač "garač" za v čoln, pa bi bila ekipa tu.

Pa naslednje leto... :wink:
Bojan Ambrožič napisal/-a:Ali katera ekipa lsučajno potrebuje tekača?

Ne vem zakaj bi moral iti ravno v ekipo, ki kjub tvojemu dobremu rezultatu najbrž nebi dosegla prav dobre uvrstitve, če se nebi v njej zbrali res najboljši. Ti pa so ali že v ekipah ali pa gredo samostojno. Zakaj nebi poskusil samostojno. Tudi če bi v veslanju dosegel podpovprečen rezultat (npr. okoli 50') na kolesu povprečno dober (okoli ene ure) bi s svojim tekom, ki bi se gibal okoli 55' dosegel skupni rezultat okoli 2 uri in 45'. S tem rezultatom bi se v absolutni razvrstitvi uvrstil okoli 15. mesta. Z nekoliko trerninga v čolnu in na kolesu, bi bil lahko uvrščen tudi nekaj mest višje.
Bojan Ambrožič napisal/-a:Zanimiv predlog, vendar težko izvedljiv, ker nimam ne kolesa in ne čolna. Bom pa mogoče res drugo leto poskusil.

Za čoln bi se že nekako znašel in si ga sposodil, tudi kolo ne bi bilo nemogoče dobiti, le volja je potrebna. Že jaz imam tri kolesa primerna za triatlon Jeklenih, s katerimi se da doseči rezultat pod eno uro. :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA