Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZAVOD ZA ŠPORT OBČINE ZAGORJE OB SAVI in ŠPORTNO DRUŠTVO IZLAKE organizirata
6. TEK IN POHOD
PO ZAGORSKI DOLINI
v počastitev občinskega praznika Zagorje ob Savi
za Štajersko Koroški pokal v tekih 2010

RAZPIS
(tudi na http://www.sdizlake.si)

Tek na relaciji IZLAKE – ZAGORJE OB SAVI na 10,5 km dolgi progi bo
v soboto, dne 07. 08. 2010 ob 17. uri,
s startom pod Trojanskim klancem, v kraju Polšina in ciljem pri Tržnici pod uro v Zagorju O/S.

Naziv teka Dolžina teka Start Startno mesto Kategorije Omejitve
Tek po zagorski dolini 10.500 m 17:00 Polšina v spodnji tabeli brez
Cici tek 300 m 17:00 Trafika pri rondoju dekleta in fantje l. 2004 in mlajši
Otroški tek 500 m 17:10 Nasproti gasil.doma dekleta in fantje l. 2000 do 2003
Otroški tek 1000 m 17:15 Križišče v Toplicah dekleta in fantje l. 1996 do 1999
Tek invalidov 200 m 17:25 Zdravstveni dom dekleta in fantje netekmovalno
Otroški teki in tek invalidov bodo potekali po novi obvoznici in C. Zmage s ciljem pri tržnici pod uro.

Kategorija
Moški A do 19 let 1991 in ml. Kategorija
Ženske A do 29 let 1981 in ml.
B 20-29 let 1990-1981 B 30-39 let 1980-1971
C 30-39 let 1980-1971 C 40-49 let 1970-1961
D 40-49 let 1970-1961 D 50-59 let 1960-1951
E 50-59 let 1960-1951 E 60 in več 1950 in star.
F 60-69 let 1950-1941 icija .
G 70 in več let 1940 in star.
TOČKOVANJE po pravilu Štajersko Koroškega pokala v tekih 2010.

Startnina za tek na 10,5 km je v predprijavi 10 €, na dan tekmovanja pa 15 €. Za predprijavo se štejejo prijave do 04. 08. 2010, na http://www.sdizlake.si. Za veljavno predprijavo je startnino potrebno plačati v predprijavi na
TRR: 0233 8008 9444 569. Cici tek in otroški teki so brez startnine.
Prijave za cici in otroške teke so od 16:00 do 16:45 na tržnici pod uro.

Prijave in prevzem številk za tek na 10,5 km bo na zbornem mestu od 14:00 do 15:50, pred igriščem NK Proletarec, v Zagorju. Vsak udeleženec prejme štartno številko, bon za malico in majico.
Ob 16:00 in 16:10 bo organiziran prevoz na startno mesto za vse tekače na 10,5 km.

POHOD:
Pohodniki se zberejo ob 16. uri na nogometnem igrišču Proletarec v Zagorju.
Smer pohoda: Tržnica pod uro, Gorica, letališče, Vine okrepčevalnica, Vinska skala- razgledna točka, pot nadaljujemo v smeri Kisovec, Repnik, Zagorje Tržnica pod uro. Zberemo se ob 19. uri na razglasitvi teka in pohoda.

TEKAČI:
Lahka proga z dvema minimalnima vzponoma se vseskozi rahlo spušča po cesti Polšina – Izlake – Kisovec – Zagorje ob Savi. Okrepčevalnice bodo: na startu, na Izlakah, v Kisovcu in na cilju.

Nagrade – pokali in praktične nagrade za prve tri absolutno, medalje za prve tri v posameznih kategorijah ter za najmlajšo in najstarejšo tekačico, najmlajšega in najstarejšega tekača ter najhitrejšo Zagorjanko in najhitrejšega Zagorjana.

Razglasitev rezultatov bo ob 19. uri na ploščadi pred Tržnico pod uro.
Vsi tekači tečejo na lastno odgovornost!

Vabljeni!
Pozdravljeni tekači,

sedaj pa dodajamo še tisti prijetnejši del tekaškega praznika v Zagorju, kot že nekateri veste vas bo tudi to leto župan Matjaž počastil s brezplačnim sladoledom na tržnici, poleg teka letos organiziramo tudi pohod, ki je dolžine 5,7 km.

Zvečer pa se pripravlja prava fešta " Zagorska noč" in sicer na dveh lokacijah:
- JAN PLESTENJAK in PETAR GRAŠO na ploščadi pred muzejem
- BRENDI IN KORADO, BALKAN BOYS (trubači s talentov)pred tržnico

Čez cel dan pa poteka spremljevalni program : poslikava obraza, program za otroke,

Za vse dodatne informacije, pa smo seveda na voljo :D :D
marko.bebar@gmail.com

Za ekipo tekaškega foruma pa kot ponavadi hladimo zaboj :lol:

Lp, Marko
Pozdravljeni,

Dodajam še Razpis 1. pohoda, ki ga organiziramo. Pohod bo voden, trasa je primerna tudi za mlajše udeležence in otroke, Približno na sredini poti bo organizirana pijača in domače dobrote okoliških kmetij.

Športno društvo Izlake vas v sodelovanju z
Občino Zagorje ob Savi
vabi na
1. pohod po Zagorski dolini
sobota, 7. avgust 2010 ob 16h
zbor na nogometnem igrišču Proletarec
Dogodek je rekreativnega, zabavnega in družabnega značaja.
Zbor: dobimo se na nogometnem igrišču Proletarec v Zagorju
v soboto, 7. avgusta, ob 15.30
Odhod: ob 16. uri.
Prijave: na dan pohoda od 15:30h naprej na nogometnem igrišču Proletarec .
Kotizacija: Ob vplačilu kotizacije 5 € prejmete kuponček, kjer vam na dan pohoda pripada:
- vodenje,
- 1 x voda in
- 1 x topel obrok.
Zahtevnost poti: krožna pot, ki nas bo vodila iz Zagorja proti letališču Ruardi in naprej do
naselja Vine. V Vinah načrtujemo postojanko, da si okrepimo telo, nato nadaljujemo pot proti
Vinski skali z razgledno točko na Zagorje in se spustimo v naselje Kisovec. V Kisovcu prečkamo
cesto in se podamo preko Repnika v center Zagorja na tržnico pod uro.
Trajanje: 2 uri hoje; ob povratku sledi malica s toplim obrokom in zabava z Zagorsko nočjo.
Potrebna oprema: potrebna je primerna oprema za varen korak.
Razglasitev teka in pohoda bo po 19.uri na tržnici pod uro.
Pričakujemo Vas!!
Hojla,

Še ena novost je potrjena in jo z veseljem objavim,
vsak udeleženec teka, ki se bo prijavil v predprijavi bo na štartni številki imel napisano svoje ime.

Tako bo številka imela še posebno vrednost kot spomin na Tek po zagorski dolini 2010 :D

Priprave so v polnem teku, še vreme naročimo, pa bo :wink:

Lep teden,
Marko
tae napisal/-a:Nataška, pa še klanc dol je, tako da boš morala takoj dati v peto. :D

:D
Ja sej.......takoj na polne obrate :wink: ;

Mislim, da je bila to moja zadnja desetka pred 2 leti.......pa da vidimo kakšne posledice so pustili ultra teki pri hitrosti...
natasa napisal/-a:
tae napisal/-a:Nataška, pa še klanc dol je, tako da boš morala takoj dati v peto. :D

Mislim, da je bila to moja zadnja desetka pred 2 leti.......pa da vidimo kakšne posledice so pustili ultra teki pri hitrosti...

Bo, že več kot dve leti, ko si ti tam odtekla svojo desetko :D , super, če se ponovno vidimo na isti progi :laola , bo zajec tudi :shock:
bernarda napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Bo, že več kot dve leti, ko si ti tam odtekla svojo desetko :D , super, če se ponovno vidimo na isti progi :laola , bo zajec tudi :shock:

...čas res nekam hitro beži :? ;

Zajček pravi, da ne gre.
raf, odločitev in kakršnokoli početje je seveda tvoja stvar. Morda ne spada v to temo (se že v naprej opravičujem organizatorjem tega teka, po drugi strani pa jo bomo s tem spet dvignili na vrh). Tokrat bom govoril tebi, drugače imam pa o tem enako mnenje ne glede na to za koga gre. Priznam, tudi sam sem kolebal med Zagorjem in Bohinjem. Nikjer še nisem bil na teku in oboji organizatorji se zelo trudijo. No, odločil sem se za eno. Meni osebno se zdi:
- tekma v soboto in nedeljo pretiravanje
- 2 tekmi celo v enem dnevu absolutno pretiravanje
Na forumu je sicer kar nekaj ljudi, ki prakticirajo oba zgornja primera, vendar mi ni jasno zakaj.
Ej rafi, pa brez zamere, se vidimo v Zagorju. :D
hvala za opozorilo in ga vzamem kot dobronamerno. seveda vem, da je prisotna določena mera tveganja, ampak meni rezultat ni v prvem planu in grem rajši uživati na oba teka, da obenem še preverim v praksi ali kot diabetik to zmorem in ker je moje počutje trenutno odlično ne vidim ovir, da mi ne bi uspelo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA