Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Pozdravljeni, dragi tekači.
SPP bom očitno nekoliko "podaljšala".
Zjutraj sem se podala proti Grintovcu, a je tako treskalo, da sem jo med dežnimi kapljami ucvrla v Kamniško Bistrico. Tam me je čakal sin in odpeljal domov.
Jutri zjutraj nadaljujem po začrtanem planu.

Hvala vsem, ki me tako ali drugače spremljate na moji Poti :D
Ruth
Po predvidevanjih je Ruth na Stolu. Zaradi vremena in počutja (dobrega seveda), nadaljuje pot proti Golici, kjer bo najverjetneje prespala. Spočita preteče to pot v dobrih treh urah, a za njo je že kar nekaj kilometrov, višincev....
Jutri navsezgodaj, verjetno ob treh, bo poljubila vrh Golice, nato do Dovške rožce, kjer jo bom čakal (malo nižje z avtom), odložila bo nahrbtnik in oljašana stekla skozi Mojstrano v Vrata. žnj
Od tam greva skupaj po Tominškovi do Staničeve, Kredarice, čez Plemenice do Pogačnikovega doma na Kriških podih. Spat.
Nov plan je tak.
Več na http://vrtnarija-ruth.blogspot.com/
lp
Raje
(mož od Ruth - za tiste, ki ne veste:)
Včeraj zvečer ob 19.30 sem jo pričakal pri Domu pos Storžičem. Bila je super razpoložena in dokaj spočita. Sploh ne vem na kaj ta ženska gre, kaj sploh kuri, ko pa skoraj nič ne je. No, Marko ji je pripravil čemaževe testenine s solato, to pa je pojedla. Pa še tuš so ji zrihtali.

Ful sva se pogovarjala in zaupala mi je, da razmišlja kako prinesti noter tisti manjkajoči dan ( soboto, ki jo je preživela doma ). Svetoval sem ji popravke za 9 dan in 14 dan, kot pa že piše Raje, se je že danes odločila, da potegne kar do Golice, kar mi e tudi že včeraj malce namignila, da je v opciji.

Bravo, ženska! Držim pesti za naprej.

Uroš
Ruth in Raje sta na varnem v Zavetišču pod Špičko. Dolga pot je bila danes opravljena, 3 kraljevske vrhove sta premagala.
Zjutraj start s Kriških podov na Razor, potem po jubilejni na Prisank, mimo sprednjega okna na Vršič, čez Mali kot in Goličico na Jalovec in še do Špičke!

Njuna jutrišnja želja je bila Gomiščkovo zavetišče na Krnu, toda ta koča je trenutno žal zaprta, tako da zaenkrat kaže na Krnska jezera, seveda če bo vreme usmiljeno, napoved ni najboljša.

Srečno!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA