- 21 Sep 2010, 22:46
Jest sem poskusil že kar nekaj copat in med zadnjim tremi so bile Asics, Nike in Under Armour.
Po kar nekaj letih sem presedall iz Nika na Asics ker sem upal, da se mi bo zamenjava res splačala - prebral dosti dobrega o njim in podobno. Na žalost moram reči, da so se copate Asics zelo slabo odrezale, saj se mi je prvič v življenju zgodilo, da so me kakšne copate zažulile na spodnjem delu podplata, natančneje na loku. To in dejstvo, da se mi je začela trgati mrežica nad prsti je bilo preveliko razočaranje, da bi še enkrat kupil Asics.
Potem sem si nazaj kupil Nike Elite 4 in mora reči, da sem z njimi zelo zadovoljen. Pač noga lepo leži noter in blaženje je res med ta boljšimi. Potem pa sem pred enim mesecem dobil na probo copate ameriškega proizvajalca, ki ga pri nas še ni - Under Armor. Z njimi tečem kaka dva tedna in moram reči, da so vsaj na nivoju Nika. Mehki, tenki ker so namenjeni predvsem teku poleti, in zelo dobra stabilnost. Prednost je tudi to, da imajo integriran jezik tako da jih lahko uporabljaš tudi brez nogavice. Skratka sem z njimi zelo zadovoljen in jih priporočam, če bi si kdo drznil poskusii kaj drugačnega kot so priznane znanmke.
LP
http://www.kampokredit.siker je pomembno biti informiran!