Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

lonely napisal/-a:Prijavljen ...na 6-urno kroženje okoli jezera--->

Slika

To pa so priprave na tek! A si se z balonom zapeljal na ogled proge? :lol:

Me vedno bolj mika tole kroženje.....

LP Tomaž
Tudi jaz sem že prijavljena :clap: , ne vem sicer, če bom tekala vseh 6 ur :?: . Če se mi bo dalo :--

A se kaj ve, kako je s prehrano, pač glede na visoko štartnino bi človek pričakoval "hotelske usluge". :drink

Bi se pa rada nekomu priklučila - d bi ne letala sama kje gor :roll: . Kdo še gre?
maca napisal/-a:Tudi jaz sem že prijavljena :clap: , ne vem sicer, če bom tekala vseh 6 ur :?: . Če se mi bo dalo :--

A se kaj ve, kako je s prehrano, pač glede na visoko štartnino bi človek pričakoval "hotelske usluge". :drink

Bi se pa rada nekomu priklučila - d bi ne letala sama kje gor :roll: . Kdo še gre?

Jaz, bom teh šest ur izpustila. :? ....mogoče kdaj drugič. :oops: ......obrni se na Tekačičo(E..), ona potuje.... :driver:
maca napisal/-a:Tudi jaz sem že prijavljena :clap: , ne vem sicer, če bom tekala vseh 6 ur :?: . Če se mi bo dalo :--

Lahko vzamem 3 osebe...

Maca sporoči kje ti najbolj ustreza...v Ljubljani bom okrog 14-ih.

Ja,zadeva je dokaj draga ...45/55 eur...ampak če pogledamo na to... da pridemo na okrepčevalnico vsak krog (1100m) in da si lahko postrežemo 0-70 krat...cena pride v realne okvirje.

Drugače pa...na okrepčevalnici dobimo:vodo,sok,colo,Isotonik,juho,sadje,slaščice....
Po 22-i uri organizator ponuja toplo hrano.
lonely napisal/-a:Ja,zadeva je dokaj draga ...45/55 eur...ampak če pogledamo na to... da pridemo na okrepčevalnico vsak krog (1100m) in da si lahko postrežemo 0-70 krat...cena pride v realne okvirje.

0-70 krat :shock: :rol:
No, pa da ne bo jeze zaradi dobronamernosti... Ni več! Pa-pa je šel tekst!
Nazadnje spremenil BoF, dne 03 Avg 2010, 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Malo se bom opravičil za tole!
Vse skupaj je plod zajebancije našega Edota, ki je Bofu poslal nekaj "podatkov" in slik iz sobotnega teka, dodan je del Edotovega intervjuja z mano pred leti, v srednjem delu so navedeni podatki o teku, ki so delno točni, na koncu pa sta dve popolni neresnici - prva o ženini sliki (popolna neresnica!?!) in druga o tekačih spremljevalcih(nekaj krogov smo skupaj pretekli s tekači iz naše štafetne ekipe, nobenih sotekačev nisem imel!!!), še jedel sem bolj malo, saj je bil ta tek mišljen le kot dober trening za Spartathlon.
Je pa senzacionalen! Edo se je malo ponorčeval, Bof je objavil, mene pa ni nihče vprašal nič! Žal!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA