Moderatorji: Nataša, Barb

Uporabniški avatar
 NatašaB
Matevz napisal/-a:Iz Kranja je v Logarsko najhitreje če Jezersko in pavličevo sedlo. Slaba urca

Pavličevo sedlo je pozimi zaprto, tako da bo treba kar naokrog.

Nataša
Uporabniški avatar
 Matevz
Pozimi pa tudi čez Rak (Podvolovljek) ni odprto (ali pač) in bo potem treba še bolj naokrog.
Uporabniški avatar
 pia
Čez Kranjskega Raka se seveda vozimo tudi pozimi. Pluženo, ni posipano.
Bova šla takrat v izvidnico, da se ne boste preveč dričal :roll: ....
Uporabniški avatar
 MatjazV
Evo, še jaz: 14. MatjazV- če sem prav štel.

L.P.
Uporabniški avatar
 pegaz
15. Pegaz

Oh, Logarska dolina! Oh, planinska koča! Oh, tekačice in tekači!
Pa to je boljš kot šola v naravi!

(takrat še nismo res vedeli, kaj je to party)
(pa tud tečt se nam ni prav dalo)

Barb napisal/-a:Sva se z Nto zmenli(ne bo treba gobelina), da bo moja "prva pomoč", pa da me boste še vedno prenašal kot organizatorco-razen,če ni kakšnih posebnih zahtev,pol pa lahko tud odstopim :?: :cry:

Šefica + Broj Jedan, kot vedno sem vama na voljo za pomoč.
Uporabniški avatar
 mihaperme
Jaz sem tudi potencialni kadidat za prednovoletno druženje. Potencialni pa zato ker še ne vem če bom imel kakšne druge študijske obveznosti. Se bom potrudil da bom vse v naprej zrihtal. Sam nič ne obljubim.
Uporabniški avatar
 Matevz
Ker ne dvomim, da se bo našel(la) kakšen(na) kandidat(ka) za krotilca huliganov, s približno 62.34729% verjetnostjo napovedujem prisotnost sebe in dveh huliganov.

BTW Žena še nič ne ve o tem :D :D :D ampak gotovo bo imela veliko dela :D :D
Uporabniški avatar
 haupi
Huda je tale vaša ideja o prednovoletnem druženju.

Upam, da se vam bom kot predstavnik Velenjske doline tudi pridružil, da bomo lahk jih par skup v strune (kitaro) vrgli. Zanima me sam do kdaj je zadnji rok za prijavo?

Lp
haupi
 zaraa
Haupi, ce bos sel,mi lahko rezerviras kak plac,ker jst sem tudi Velenjcanka...a ne? :laola
Uporabniški avatar
 Barb
haupi napisal/-a:Zanima me sam do kdaj je zadnji rok za prijavo?

Imaš še čas in boš pravi čas še obveščen o zadnjem datumu za prijavo.
Ti samo pridno spremljaj tole temo :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Lepo vas pozdravlja tudi nov član vašega foruma. Zanima me, če se tudi "fazani" lahko prijavimo na novoletno srečanje ali pa je to bolj srečanje znancev, mi pa pridemo na vrsto šele čez kakšno leto, dve.

Pa še to; tekač in sicer bolj rekreativni ali "polževski" sem že nekaj let, za vaš forum pa sem izvedel šele po zaslugi vaše, očitno, zelo priljubljene članice Nataše med ogledom kviza. Tudi jaz imam zanjo same pohvalne besede, zelo mi je bila simpatična tako "na videz" kot po znanju.

Vlajko iz okolice Kranja.
 Lučko
Dobrodošel vlajko :lol:
Novoletno srečanje je za vse fazane-fazanke, partizane-partizanke, indijance-indijanke, poslance-poslanke, TF-ce-TF-ke... :lol: :lol: :lol: . Prijavi se takoj! :wink:
Uporabniški avatar
 Barb
Lučko napisal/-a:Prijavi se takoj![/b] :wink:

Nč bat
...šefla vse vidi :wink:
 Nataša
Lučko napisal/-a:poslance-poslanke

a dej Lučko, ne pretiravej...lih Pečeta, Jelinčiča in Marije Poszonec pa ne rabmo zraven porkaduš :shock:

ostali pa dobrodošli :wink:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA