prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 skorc
Že po samem meni-ju računalniške povezave se vidi, da so v tej rutini nekaj "zvuzlali". Programska napaka 100%, vprašanje je še samo kakšna nesrečna kombinacija povzroči, da se povezava "obesi".

Ne glede na to... iz osebnih izkušenj...po kilometrih, ki sem jih sedaj pretek s 405-ko, bi pri SUUNTO-ju, sedaj menjal že tretjega T4. :) Relativno zadovoljen torej. Ko bo SUUNTO osvojil tahnologijo varjanja elektrod v HR pasu in v zapestnico stlačil GPS, bom pa presrečen. :)
Uporabniški avatar
 flister
Obroč ('bezel') lahko zakleneš, tako da pritisneš oba gumba hkrati (RTFM:).
Paziti moraš pa, da takrat ne ustaviš timerja.
 uros21
Jaz imam tezave z prenosom plana treninga na uro.
Kr steka in noce uploadat. Vcasih rata ampak zelo redko.
Bom vprasal servis. Ima kdo podobne tezave?
Lp u
 mricy
Men lepo prenaša. Mogoče pa nimaš zanje verzije software-a?Zadnja verzija je 2.50; pogledaš pa : Nastavitve - Sistem - Vizitka. lp
 uros21
uros21 napisal/-a:Jaz imam tezave z prenosom plana treninga na uro.
Kr steka in noce uploadat. Vcasih rata ampak zelo redko.
Bom vprasal servis. Ima kdo podobne tezave?
Lp u

hočem prenašat z garmin training centrom. Ta je verzija 3.5.3.
z sporttrack pa nisem poskušal. download z ure pa dela brez težav.
lp u
Uporabniški avatar
 flister
A si zbrisal tiste plane, ki so že default v TC? Ker TC prenese in prepiše vse plane na uri. V TC moraš imeti iste (lahko tudi več) plane kot na uri. Število planov na uri je omejeno.
Uporabniški avatar
 Loni
Opažam zadnjih nekaj tednov, da mi ANT agent ne prenese višincev, a se komu kaj sanja, kaj naj bi bilo narobe. Zgodilo se je vsaj 4x... Zadnja dva prenosa sta šla čisto OK skozi. In vedno pogosteje se dogaja, da moram vklopiti vsili pošiljanje, ker ANT agent ne "najde" moje 405ke.
 Raina
Imam težavo s svojim garminom 405. Sem iskala rešitev na njihovi strani, pa je nisem našla, zato sprašujem, če bi kdo vedel, kaj in zakaj je narobe.

Napravica je danes po kolesarjenju namreč zmrznila. Na cilju sem še lahko videla podatke, jih je zbiral vso pot; po krajši vožnji z avtom domov, pa je neodziven, ustavila pa se je tudi ura. Sem mislila, da je to zaradi vlage, pa bi se zadeva v treh urah verjetno že posušila, ali kako?

Imate s tem kakšne izkušnje in rešitev? Hvala.
Uporabniški avatar
 klatez
Takole pa se v takšnih primerih resetira:

To perform a Master Reset on the Forerunner 405:

1) Press and Hold down BOTH the Start/Stop and Lap/Reset Buttons (these are the two silver buttons on the right hand side)
2) Keep these two buttons pressed in for 6 seconds and the screen will go blank
3) Release the Start/Stop button (the top one) and continue to hold the Lap/Reset button for 3 additional seconds, then Release it
4) Select ?YES? (Enter Button) to the prompt asking to clear user data
5) This will erase ALL data and then guide you through all of the introductory menus once again

Be sure to not touch the Bezel when performing the reset- this may make it difficult to complete the Reset. I recommend placing your unoccupied fingers on the wrist strap.
 smetka
Jaz tudi uporabljam to uro in sem mal zbegana glede podatka porabe kalorij, na podlagi česa to računa. Na srečo mi ta podatek ni pomemben.

Ko prenesem podatke na računalnik, mi kdaj nelogično določi največjo hitrost. Npr 119,2 km/h pri kolesarjenju. Opazila sme tudi razliko med dolžino na uri in dolžino na števcu ko grem kolesarit, cca 10 %.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA