Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 anĆ
Mene pa zanima, kje bi se dalo po normalni ceni kupiti copate za pred in po športu Salomon Rx moc W. Zelo bi jih rada imela, vendar je hervisova cena 65 eurov zame kar malo preveč.
Iskala sem tdi kakšne spetne trgovine, vendar bi mi bilo veliko lažje, če bi mi kdo povedal, kje jih je kupil.

Tukaj pa je link, da si lahko pogledate, kakšni so:
http://www.salomon.com/SI/minisites/reelax/

V neki nemški spletni trgovini sem jih našla za 35 eurov, če jih ne bom nikjer bliže našla za podobno ceno, bom vzela tiste.

Prosim, če kdo ve za kakšno navadno ali spletno trgovino, kjer bi se jih dalo dobiti malo ceneje, naj pove. :)
Hvala za informacijo!
Uporabniški avatar
 MojcaG
anĆ napisal/-a:
V neki nemški spletni trgovini sem jih našla za 35 eurov, če jih ne bom nikjer bliže našla za podobno ceno, bom vzela tiste.

Prosim, če kdo ve za kakšno navadno ali spletno trgovino, kjer bi se jih dalo dobiti malo ceneje, naj pove. :)
Hvala za informacijo!

Sicer je že mimo, pa ti ne bo pomagalo - sama sem jih kupila v Interšportu, v tistem tednu pred razprodajami, ko so imeli popust 30 % na vse izdelke.
Vzela sem tiste brez pete, cena 38 €. Sem se že nekajkrat nategnila in čakala na razprodaje, potem pa ni bilo nič iz tega :(

So pa fajn za nosit, pa ne samo za pred in po športu :) Edino malo so vroče za poletno hudo vročino.
Aha hvala vseeno. Tudi sam sem čakal na razprodaje pa ni blo nič iz tega :mrgreen: pričakovano.

Ja meni so bile takoj všeč, ker japonk ne spravim na noge, kaj drugega kot slednje pa je kot iskanje igle v kopici sena.
 anĆ
Jaz sem našla te čevlje na nemški strani amazon.de, vendar se na njej ne znajdem najbolj. Napisala sem tudi mail Hervisu in Intersportu, po kakšni ceni jih imajo. Bom napisala, kaj so odgovorili.
Zdi se mi pa zelo čudno, da jih nimajo na spletni strani: superge.si.

Mojca, hvala za informacijo. A misliš, da jih še imajo? Mogoče v Hervisu?

Res si jih želim meti, sam 65 eurov pa še zaenkrat nisem pripravljena dati. Mogoče, če res ne bom nikjer drugje našla.
Uporabniški avatar
 MojcaG
anĆ napisal/-a:Mojca, hvala za informacijo. A misliš, da jih še imajo? Mogoče v Hervisu?

Res si jih želim meti, sam 65 eurov pa še zaenkrat nisem pripravljena dati. Mogoče, če res ne bom nikjer drugje našla.

V vednost - Interšport ima še kao akcijo -20 % na sandale, natikače, ipd, in sem včeraj videla, da so tudi te Salomonke znižane, ampak samo model, ki je natikač (brez pete).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA