prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Temu bi se lahko reklo "Krožnikov blažen med ženami".... :lol: :lol:

Če odštejem sebe, ki sem tokrat igral zgolj vlogo štarterja in pohodnika (TransSlovenija press) ....so imeli vid, bobr in laufer družbo sedmih punc... :shock: :D :D

...ja, ni kaj, punce so pridne in pridno trenirajo in tekajo... :clap: ...le tako naprej.... :D .....pubeci, pa :nono: ... le kje so se zgubili.... :lol:

do naslednjič vas lepo pozdravlja AVI... :D :D

P.S. drugi torek pa ne bom več pohodnik....juhuhuh.... :lol: :lol: :lol:
Nazadnje spremenil AVI, dne 11 Avg 2010, 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
spela* napisal/-a:No sam tolk na hitro, ker nimam časa: bobr me je kar gnal v tiste klance. Sploh mi ni pustil nič počivat. :twisted: :lol:

Da si ne drzneš trosit laži :) Čisto celo progo si bila korak pred menoj, mogoče je to bil bolj psihološki pritisk na katerega nimam vpliva :-- Drugače pa dobr si tekla, vse do prebavnih težav.

Fajn vas je bilo videti po dolgem času. :oops:
....tako, torek je in če sem prav preštel bo današnji KRožnik ža 33 po vrsti v letu 2010....

Seveda je udeležba še vedno obvezna :D , opravičila ni :-- .... edina varianta je torej, da se pridete malo razmigat... :clap: (za vsakega se nekaj najde...od klasike, podaljšane, ravninske variante....vse imamo :D :D )

P.S. Danes pa ne bom več "pohodniška sekcija".....juhuhu...so se tačke že spočile.... :mrgreen:

se vidimo...
..."in kdor je šou (na KRožnik) mu ni blo žou".... :lol: :lol: :lol:

....tortica, njam, njam, njam....da, si oblizneš vseh deset prstov..... :D :D :D za povrhu pa seveda še grenivka.....uf, kaj če človek lepšega....Marjan in Loni....hvala, hvala, hvala..... :cast:

..no pa, da ne bo kdo mislil, da smo samo pili in jedli....smo tudi tekali....in z marjanom in Bogotom smo usekali kar prijeten tempo čez KRožnik...edino ne vem kam so se vse punce skrile...saj nismo čisto nobene srečali (mostički morda?)

...nas je pa spet prišla pogledat miciM, ampak ne vem :?: kam se je potem izgubila... :wink: tortice in grenivke je bilo še dovolj.... :mrgreen:

lepo je bilo....naslednji torek...pa polna zasedba...dopustniki se vračajo.... 8) :lol:
  • 1
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • 243
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA