Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 ziga
Kraj prireditve: Bled, promenada
Datum in čas: sobota, 21. avgust 2010
program: polmaraton (21.098 metrov), družinski tek na 5.800 metrov, Zakijev tek za otroke (250 m), Riklijev pohod na Stražo (635 m)

Ure startov: start pohoda bo ob 15. uri, start Zakijevega teka ob 16.00, start malega maratona in družinskega teka pa ob 17. uri

Cene startnin:

Mali maraton: za lastnike elektronskih čipov Championchip je startnina 15,00 EUR, za tiste, ki še nimajo čipov pa 18,00 EUR

Družinski tek: za lastnike elektronskih čipov Championchip je startnina 15,00 EUR, za tiste, ki še nimajo čipov pa 18,00 EUR

Zakijev tek: startnine ne bo

Riklijev pohod na Stražo: startnina je 6 EUR, za otroke, mlajše od sedmih let, startnine ne bo

Informacije: http://www.olimpik.si/blejskimaraton
Le še teden dni je za prijavo, zato pohitite! Med darili, ki jih boste prejeli udeleženci enega ali drugega izmed daljših tekov bo tudi priročna vrečka za shranjevanje tekaških copat.
neverjetno, kako malo prijav je v primerjavi z lanskim letom...le zakaj? :?: :?:

Se bodo letos objavljali rezultati tudi na 5.800 metrov?

Lani je bilo veliko slabe volje, ker se navkljub visoki štartnini niso. Mogoče tudi zato letos manj prijav, ker lani za dokaj visoko štartnino nismo dobili prav veliko v vrečki. Letos kot kažejo informacije na spletni strani bo bolje.

Bo Simobilova vrečka že v darilni vrečki? Za Simobil sta dve informaciji, ena za vrečko za copate, ena pa za darilo, ki ga prejmemo na njihovi stojnici, je to ena in ista stvar?

Hvala in se vidimo v soboto.

PS: pa malo več reklame naredite, da bo malo več ljudi prišlo.
Je pa res, da je kot je videti na koledarju, ta dan izjemno veliko prireditev.
obcasnitekac napisal/-a:neverjetno, kako malo prijav je v primerjavi z lanskim letom...le zakaj? :?: :?:

prdstavljaj si, da tečeš ljubljanca 2 kroga :!:
si že tekel :?:
občutek na začetku drugega kroga ni ravno "juhuhu" :laola
na bledu imaš pa del proge celo 4 krat pred seboj :?

pa še moje moje mnenje:
okoli blejskega jezera ne hodim tekat, pa čeprav sem soraj "ta domč". ker vem kaj me kje čaka.
meni ja najboljše teči tam, kjer ne poznam vrste poti, vrste podlage, vzponov in spustov, sence ali sonca, ovinka ali ravnine.

v splošnem se bodo pa ljudje še prijavili, naj te ne skrbi :wink:
Simobilova vrečka bo le ena, torej tista, ki jo dobite na prijavnici. Lani je bila "šestka" netekmovalna, zato tudi niste imeli čipov. Letos na obeh merimo čas.

Žiga
To pa je zanimivo.
Danes zvečer pridem na Bled, ker bom tam jutri na prijateljevi poroki. In sem si dal v prtljago še tekaške cote, da grem zjutraj en krog okoli jezera.
Zdaj pa vidim da je jutri tam mali maraton in to glih v času poroke. Bom malo vmes navijal, če se bo križalo.
Ampak zjutraj pa grem en krog.
spela* napisal/-a:Koliko pa znaša prijava, če se prijaviš jutri in imaš svoj čip?

če pravilno razbiram je štertnina prav toliko, kot je bila v predplačilu 15 ojrov.

klopotec, glej da boš glasenSlika
Narobe razbiraš :wink:

Vse piše v razpisu:
Cena startnin na dan prireditve:
Mali maraton, družinski tek in hitra hoja:
• za lastnike elektronskih čipov Championchip je startnina 20,00 EUR*
• za tiste, ki še nimajo čipov, pa 23,00 EUR*
Mene vleče probat traso, ki jo bomo septembra vrtinčili, mislim pa, da bom to naredil v obliki akvatlona (ali celo kot kombinacijo tek - plavanje) in zapravil solde na kremšnitah. Zadnjič je en star Blejc na TV težil, kako kremšnite sploh niso simbol Bleda, zatorej pričakujem, da so jim vmes cene občutno padle.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA