Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

matjazvertus napisal/-a:Ej smo 3je prijatli ko gremo na maraton...
Tako da se lahko skupinsko prijavimo...
(če nas bo 10)

Počakajmo še malo, da pride nana iz dupust. Se je javila, da bo organizirala skupinsko prijavo! :clap:
zanimivo in verjento bo treba sprobati to progo ter postaviti PB te proge.... :mrgreen:
všeč mi je, ker bomo tekli čez HE, ker pač bolj malo hodim po takih objektih in kolikor sem videl imajo veliko dvigalo in bodo lakho obnemogle tekače hitro pospravili na varno.
Druga stvar, ki mi je ušeč je pa start oziroma cilj, ker me res zanima, kako se bomo po štartu in ravnini dolgi dvajset metrov takoj obrniti v ovinek desno in ravno tako, ko izza ovinka pride cilj.....
Po Titovi bomo lavfali,,,,na to se pa pije...... :mrgreen:
res, da sem Titovo že sprobal v prestolnici par dni nazaj, ampak samo v avtu, za peš bo treba počakati še kako leto, ko bo 16.Lm in bodo verjento progo spremenil, da bo šla mimo Stožic....
Skratka glede Mb sedaj ko sem zvedel vse, kar me zanima sigurno pridem, ker bo to čudovit trening za LM. :laola
Super
Lepo, da bom lahko v svojem rojstnem kraju odtekel polmaratonček po glavnih cestah Maribora in še to mimo domačega bloka v Borovi vasi, tako da bo še dodatno navijanje
:laola . Pohvalno, da so se Mariborčani spomnili organizirat takšno tekaško prireditev :clap:

Lepo se imejte, uživajte v teku in se vidimo :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA