prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Obala
Prejšni modrček je bil Arena sport-na žalost jih ne delajo več. Zdaj imam pa Nike M,samo mi je tkanina predebela, iz več plasti-za pozimo ok,poleti absolutno preveč plasti :roll:
Me pa ožuli merilec od Polarja obvezno pri dolgih tekih,tako da moram najti čimprej nov modrc,aja pa nimam problema z velikimi :lol:
lp
 smietanka
V trgovinah se da dobit modrcke od Arene, a so zal popolnoma neuporabni (za take malo bolj obdarjene).
Še najboljši so se mi zdeli od Triumpha.
Drugače pa imajo zelo fine tope od Nike (pa še znižane, vsaj v intersportu), ki dejansko še bolj skupaj držijo kot modrčki. Škoda, da ti topi niso samostojni, je treba spodaj imeti modrček. Morda pa taka kombinacija špotnega modrčka in topa pride prav, ko bo že malo hladneje in dodaten sloj ne bo odveč. Jaz sedaj kombiniram triumphov sportni modrcek in nek star top in mi super na mestu drži.
Uporabniški avatar
 jpotoc
Športni nedrček - Xtra Support, Ventilator Support, Sport Support

■Xtra Support - 2. stopnja (srednje obremenitve) z dodatno ojačitvijo in zapenjanjem zadaj

■Ventilator Support - 1. stopnja (majhne obremenitve) z mrežasto tkanino za večjo zračnost

■Sport Support- 1. stopnja (majhne obremenitve) za vsestransko oporo

CW-X športne nedrčke razdelimo na 3 stopnje obremenitev: majhne, srednje, večje.
Športni nedrček združuje poseben nadzor gibanja z okrepljenim 5-točkovnim sistemom za podporo. Okrepljen je z dodatno plastjo tkanine, ki zagotavlja optimalni nadzor gibanja. Coolmax, Lycra skupaj s Healtha+ sprednjimi mrežnimi panelami za večjo udobnost poskrbijo z odvajanjem vlage ter zračnostjo

http://www.cw-x.si/

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA