Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Se mi zdi prav, da Vam dober mesec pred najavljeno prireditvijo povem, da letos ne bom organiziral Fotrovega teka. Malo zaradi vse številčnejše udeležbe, navsezadnje je bila prireditev zasnovana za zelo omejeno število sodelujočih, malo pa zaradi moje trenutne preusmeritve od teka k veslanju, ki me je čisto prevzelo.

Morda pa se k teku in organizaciji povrnem kdaj v prihodnje..
Nazadnje spremenil ales, dne 18 Avg 2010, 11:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zigzag
:--( :--( :--( :--( :--(

Vseeno veliko sreče pri vseh veslaških podvigih :clap: upam pa, da se kdaj povrneš k teku in organizaciji tega zanimivega teka.
Aleš, kje boš pa veslal, po Amazonki? Pazi, tisto, kar priplava mimo, ni krokodil, ampak Martin Strel :nono:

Glede Fotrovega teka pa: meni je kul, itak nič ne tečem, politank mi bo pa žal ... aja, pa itak cukra tudi ne jem več. Pol pa nič. Uživaj!
:--( pa glih zdej, ko sem si pribasala 2 dodate kilce :P ...... letos bi imela več šans za boljši rezultat.

jah nič - bom pač še naprej sama krožila po ovalu in trenirala za LJ polovičko :--

aleš: naj ti "nov izbor" prinaša čim več zadovoljstva !!!!! upam, da se kljub temu še kdaj srečamo na ovalu :wink:
Bil sem na treh Fotrovih tekih in na vseh je bilo enkratno. Hvala Aleš za vse kar si vložil doslej. Veliko uspeha pri veslanju in pazi se, tu ni enako "če te not potegne", kot pri teku :D
Po krajšem Erotovem prepričevanju sva se dogovorila, da bo za ohranjanje tradicije najbolje, če tek ostane, vendar v netekmovalni različici. Se pravi - en tak skupni trening na ovalu okoli Brda. Po teku pa analiza v Brunarici.

O mojem veslanju pa več v živo, da ne bom še te teme zapacal.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA