Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

maca napisal/-a:Meni se pa zdi kar visoka štartnina.

Meni pa se zdi ZELO visoka štartnina - sploh za bogih 10 km. Razumem da je 20 € za kak SAM ali pa GM4O. Za en ravninski tekec (in to celo v krogih!!!) je pa 23 € just to much! OK, razumem da so stroški organizacije visoki, ampak če ne uspeš s sponzorji pokriti dirke, jo pač ne imej.

Vseeno pa se čudim kako recimo medicincem uspe v Ljubljani organizirat tako super dirko in to popolnoma zastonj.
pajo napisal/-a:
olson napisal/-a:Ali tuki dobi vsak zlato uro,ker je tok draga štartnina :lol:

Bi bila fora, da ne bi našli 1000 tekačev. Če je folk toliko za luno... Še malo dodaš pa imaš Asics, ki so sedaj v akciji. Sprobaš jih pa naslednji dan po PST-ju. :D

se popolnoma strinjam in tako visokim startninam bi jaz privoščil čim manj tekačev...
Ja sem tudi jaz pogledal razpis teka in moram rečti da je sama štartnina izredno, izredno zelo visoka za to razdaljo, previsoka!
Vem da je to stvar organizatorjev, ampak v tej točki se popolnoma strinjam z Bojanom Ambrožičem, kot je dejal če ne uspejo dobiti dovolj sponzorjev naj pač se ne grejo teka v taki obliki.
Ja pa seveda potem še parkirnina v bližini pa kak sokec si pa mimogrede ob 40 eur.
To je seveda napisano dobronamerno v vsej veličini.
Seveda naj pač na tak tek gredo tekači, ki se jim taka štartnina zdi ne prevelika!
Ajej , a že spet.
Ma problem ni v premalo sponzorskega denarja....problem je v naših glavah. Organizatorji dobro vedo, da smo (bili) za to, da se pridemo pokazat, pripravljeni odšteti dosti denarčkov. Mogoče se motim in imamo rekreativni tekači glede tega, skozi leta že malo bolj spucano podstrešje kar se tega tiče?
No da vas vidim koliko se vas bo nabralo na štartu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA