Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Do berlinskega maratona je ostal le še dober mesec...

V ponedeljek so nam organizatorji na mail že poslali potrdilo o prijavi, katerega natisnjenega moramo prinesti na dvig štertnih številk (na listu bo poleg podatkov o prijavljenem natisnjena tudi bar koda, katero bodo organizatorji verjetno uporabili za logistiko pri prevzemu štartnega materiala).

Priporočeno je, da na dvig št. številk in ostalega materiala s seboj prinesete tudi osebni ChampionChip (če ga seveda imate), da stestirajo njegovo delovanje.

Verjetno nas bo letos v Berlinu kar nekaj iz SLO :Fslo . Svoj nastop v Berlinu je pred časom napovedala tudi naša trenutno najboljša maratonka Daneja Grandovec, kjer naj bi lovila normo za OI v Londonu. http://www.dnevnik.si/sport/atletika/1042359732

Me pa zanima koliko iz TF nas bo letos šlo v Berlin.
5r002 napisal/-a:Ooo... debitantka v maratonu! :D
Tud mi gremo z letalom (iz Celovca 24.9.), pa tud mi imamo 3 nove bodoče maratonce. 8)

Očitno nas bo na tem letalu kar nekaj. Tudi jaz grem prvič na maraton, ampak nisem ravno prepričan, da pridem do cilja.
mare napisal/-a:
Tud mi gremo z letalom (iz Celovca 24.9.), pa tud mi imamo 3 nove bodoče maratonce. 8)

Očitno nas bo na tem letalu kar nekaj. Tudi jaz grem prvič na maraton, ampak nisem ravno prepričan, da pridem do cilja.

Veš da boš, malo hoje, če bo nuja, pa tudi ni prepovedano.
mare napisal/-a:

mare, upam da te bodo navijači ponesli do cilja! :laola
se vidimo na letalu... in v cilju! :D
mare napisal/-a:

Mare, ne seri :D
Ni hudič, da ne pridemo do cilja, drugo pa ni pomembno. Lepo počasim in z nasmehom kot vedno reče Vreme :lauf:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA